Здравейте, като си правих апартамента покрай стотиците неща които внимавах да не пропусна и да направя правилно, пропуснах факта че отваряйки на вътре вратата в малкото складово помещение което са ни оставили, половинта буквалн го елиминирам със самата врата. И сега мерака ми е някак си да се преправи тази врата , да продължи да изглежда че ще се отваря навътре(тоест вратата да е прикрепена към касата си откъм самото помещение а не към коридора) за да останат всичките врати по този начин, но въпреки това да се отваря навън. Възможно ли е въобще това, примерно със някакви по изнесени панти, срязване на фалцовете(понеже има фалцове) може би монтиране някак на тези неща към вътрешната част на касата там където ще спира вратата на затворено положение за да можем да запазим все пак някаква звукоизолация. Хората които ми я монтираха ми предложиха направо нова врата със отваряне към коридора защото имам равняване на 2 нива и касите били фабринчо сглобени и някакви такива а и вратата ще седи към коридора а не към помещението и ще ми е грозно.
Та.. може ли да се направи такова нещо? Не съм много наясно но бих предположих някакви такива неща като изнесени панти, някакъв начин да се спира вратата където трябва , фалцовете да се махнат от вратата и да се направят някакви нови на касата директно. Ще трябва и от самата врата да се отнеме малко от ширината и да мине през зъбчето. И ако е възможно да дадете координати на който може да направи такова нещо?
Благодаря предварително .
Та.. може ли да се направи такова нещо? Не съм много наясно но бих предположих някакви такива неща като изнесени панти, някакъв начин да се спира вратата където трябва , фалцовете да се махнат от вратата и да се направят някакви нови на касата директно. Ще трябва и от самата врата да се отнеме малко от ширината и да мине през зъбчето. И ако е възможно да дадете координати на който може да направи такова нещо?
Благодаря предварително .