Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Didaktil - напреднал
чет фев 27, 2025 3:07 pmstefanjor написа:
чет фев 27, 2025 2:39 pmDidaktil написа:
Просто реших да пусна тема от любопитство... клефук изгнил!!!
Поредният, който няма пари за психоаналитик, а само за аналитик :cool:
Ами какво да правим бе човече, беден съм като църковна мишка, нали и такива трябва да има за да изпъкват умните и богатите като теб, че сигурно си и красив на всичкото отгоре. Прати ми 50 ст. на пощенски запис, да се облажа и аз с една фафла морена, то е ясно, че пари за психоаналитик няма да има скоро.
chapara - майстор
Didaktil, ти си умрял преди да си се родил. Лягай, почивай, нали нахрани любопитството си :yawinkle:
Не се напъвай да драскаш повече с лайняните си ръце, няма кой да те чете. Отиваш под чертата😉
Последна промяна от chapara на чет фев 27, 2025 5:38 pm, променено общо 1 път.
Didaktil - напреднал
Типична миризлива комуняга. Тя всичко знае, всичко може, всички са му прости, раздава нареждания - ти недей пиши, ти недей отговаря, теб няма кой да те чете, пък бърза през 15 минути да пише отговори. Има си 2-3 стари кримки с които се подържат по идеологическа линия. Седи у тях по цял ден, сърба попара, чеши си краката в мокета и чака някой да го викне да му замаже курника, ама желаещи май няма.
Аз за себеси съм си чист. Който проследи хронологията на темата ще види кой започна да обижда пръв, веднъж го приех с насмешка, даже поблагодарих, втори път не се търпи. Всяка трета тема тук, която чета завършва със "съжалявам, че попитах" и то все заради едни и същи.

Тема "Почистване на септична яма след активно ср@не в нея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: