• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
joro1968 - специалист
Присъдата е окончателна....! :banned:
ksl - напреднал
Chefo77 написа:
Аз не мисля, че форумът се раздели на две заради този случай, то това делене е открай време. И винаги ще го има - щом има две страни на дадени отношения. Лекар - пациент, майстор - клиент, служител - началник, мъж - жена ...
Лошото е, че много клиенти забравят, че и те са изпълнители на някого, както и много майстори забравят, че рано или късно и те стават клиенти. И всички неусетно тогава минават на другата страна. :wink:
Най-неприятно се получава, когато клиентът не знае какво иска и когато прекрачи границите на това "винаги има право". От другата страна пък - когато майсторът не може да го направи (но много му се иска да вземе парите) и когато допусне грешка и дори не се и опита да я поправи...
Но си много прав, че майстор без кусури НЯМА! Не е въпросът дали има кусури, а дали не са прекалено много и дали знае, може и иска да ги отстрани, когато се видят.

А съдът НИЩО не може да докаже, ако няма признания. Много филми се гледат - ще дойдат да свалят отпечатъци от яйцето, по "серийния" номер ще разследват от кой магазин е закупено, па оттам камерите ... Наистина ще стане думите на клиента срещу думите на майстора. И ако наистина нищо не докаже, и майстора е по-отракан, може и да има реверсивен иск. Ако някой изяде толкова много ла*на по мой адрес, а аз не съм виновен, гаранция ще обърна палачинката. Име трудно се гради!
Сред всички мнения, това определено буди моето уважение.
nikolov333 - майстор
Мисля си за Кольо Фичето навремето, как е построил такива красоти? Имал ли е свестни клиенти и дали са го оплювали по седенките???
Според мене просто, си е правил нещата красиви, щото му е идвало отвътре, а направеното говори най-добре ! :partyman:
chapara - майстор
Препрочитам и си мисля че темата с нищо не е градивна , а по скоро провокативна, каквото стана в днешно време цялото ни общество. Насаждането на недоверие му клиент и майстор, и между майстор и клиент с нищо не допринася за добри човешки взаимоотношения, които са моето мото и възпитание. С неудоволствие и погнуса забелязвам че това ни заобикаля и ни дави в собствените ни ла.на. Зли погледи, нервност и бухалки, 48000 напуснали страната за година. Пълна деградация в обществото. Боже Господи помогни на тоз изстрадал и объркан народ. Идва празник , а ние ще се изглозгаме от злоба. Вместо ние да си чукаме яйцата, слагаме ги по таваните :-D Други пък занимават прокуратура и полиция с несъществени неща, чунким си нямат друга работа. Спрете се бре хора, усмихнете се и карайте по живо, по здраво напред. Има по тежки неща, стотици гладни, неизлечимо болни. Това ли Ви е темата на деня, с нея лягате и с нея ставате :cool: :?
iliya_i - майстор
nikolov333 написа:
Мисля си за Кольо Фичето навремето, как е построил такива красоти? Имал ли е свестни клиенти и дали са го оплювали по седенките???
Според мене просто, си е правил нещата красиви, щото му е идвало отвътре, а направеното говори най-добре ! :partyman:
Не само красиви. Правил ги е и много здрави. След 150 години още седят и не падат.
ivanovbg - майстор
iliya_i написа:
nikolov333 написа:
Не само красиви. Правил ги е и много здрави. След 150 години още седят и не падат.
В по раншните периоди и живи хора са зазидвали за здравина, но после ги заменили с яйца. В Ловеч в покрития мост също има една такава миризма...Чудя се колко яйца е заврял Фичето в него за да е толкова здрав? :?

:partyman:
nikolson - майстор
ivanovbg написа:
В по раншните периоди и живи хора са зазидвали за здравина, но после ги заменили с яйца. В Ловеч в покрития мост също има една такава миризма...Чудя се колко яйца е заврял Фичето в него за да е толкова здрав? :? :partyman:
Ами моста в Ловеч днес не е баш на Кольо Фичето, та затова може би.
Hoвoceлckи - майстор
Не бе, той ги е бил обработил и са били огнеопорни :-D
nikolov333 - майстор
chapara написа:
Препрочитам и си мисля че темата с нищо не е градивна , а по скоро провокативна, каквото стана в днешно време цялото ни общество. Насаждането на недоверие му клиент и майстор, и между майстор и клиент с нищо не допринася за добри човешки взаимоотношения, които са моето мото и възпитание. С неудоволствие и погнуса забелязвам че това ни заобикаля и ни дави в собствените ни ла.на. Зли погледи, нервност и бухалки, 48000 напуснали страната за година. Пълна деградация в обществото. Боже Господи помогни на тоз изстрадал и объркан народ. Идва празник , а ние ще се изглозгаме от злоба. Вместо ние да си чукаме яйцата, слагаме ги по таваните :-D Други пък занимават прокуратура и полиция с несъществени неща, чунким си нямат друга работа. Спрете се бре хора, усмихнете се и карайте по живо, по здраво напред. Има по тежки неща, стотици гладни, неизлечимо болни. Това ли Ви е темата на деня, с нея лягате и с нея ставате :cool: :?
Дано, но едва ли... :respekt:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: