нед май 12, 2019 10:41 pmfore написа: Телчарките са доста използвана вече дори в домашните работилници. А и те са доста минимизирани вече.Това последното не го разбрах

пон май 13, 2019 1:02 amagj написа:Незнам как му викате у Хаск-00, по важното е че си разбрал останалото........нед май 12, 2019 10:41 pmfore написа: Телчарките са доста използвана вече дори в домашните работилници. А и те са доста минимизирани вече.Това последното не го разбрахЯ пробвай пак......
![]()
вт май 14, 2019 12:36 pmfalosa написа: Колеги бих искал да попитам дали телчарката 90 А ще може да замества инверторния електрожен? Оказа се ,че сина ми е купил една телчарка. Но като не съм работил с тези два артикула....Се чудя дали са взаимозаменяеми или са съвсем различни. Ще се работи само любителски. Асмалъка някъде заварчица...някой сенник...малка оранжерийка...Все такива неща.Благодаря на всички ,които ще дадат съвет.Най добре е да тестваш и сам ще разбереш.
вт май 14, 2019 2:38 pmfore написа:Ами не съм работил с "малокалибрени"...само с траф на 250 А...вт май 14, 2019 12:36 pmfalosa написа: Колеги бих искал да попитам дали телчарката 90 А ще може да замества инверторния електрожен? Оказа се ,че сина ми е купил една телчарка. Но като не съм работил с тези два артикула....Се чудя дали са взаимозаменяеми или са съвсем различни. Ще се работи само любителски. Асмалъка някъде заварчица...някой сенник...малка оранжерийка...Все такива неща.Благодаря на всички ,които ще дадат съвет.Най добре е да тестваш и сам ще разбереш.
То зависи и от инвертора. Ако е пак Лидлският, може и да го замени.
пон май 13, 2019 11:16 amfore написа:Не съм от Хасково (ако с това си решил да обиждаш някой),та затова и не знам как точно му викат там ,но със сигурност такова чудо като мимнимизиранА телечарка, аз не знам да имапон май 13, 2019 1:02 amagj написа:Незнам как му викате у Хаск-00, по важното е че си разбрал останалото........нед май 12, 2019 10:41 pmfore написа: Телчарките са доста използвана вече дори в домашните работилници. А и те са доста минимизирани вече.Това последното не го разбрахЯ пробвай пак......
![]()
![]()
пон май 13, 2019 11:16 amfore написа: agj, ми обясни го ти на човека като си гоУем Разбирач и Капацитет бе.Бе, е твърде неучтива форма ,затова те моля да си държиш малко по прилично !![]()
Аз няма претенции за специалист в тази техника.
вт май 14, 2019 8:33 pmfalosa написа:Не,няма да замени нито инвертора ,нито трафа!Обясних защо,по назад в темата.вт май 14, 2019 2:38 pmfore написа:Ами не съм работил с "малокалибрени"...само с траф на 250 А...вт май 14, 2019 12:36 pmfalosa написа: Колеги бих искал да попитам дали телчарката 90 А ще може да замества инверторния електрожен? Оказа се ,че сина ми е купил една телчарка. Но като не съм работил с тези два артикула....Се чудя дали са взаимозаменяеми или са съвсем различни. Ще се работи само любителски. Асмалъка някъде заварчица...някой сенник...малка оранжерийка...Все такива неща.Благодаря на всички ,които ще дадат съвет.Най добре е да тестваш и сам ще разбереш.
пон май 13, 2019 11:29 amAndri01 написа: За това и аз спрях да се обяснявам и пиша в тази тема/ за телчарките/. написах веднаж-който иска да го намери и чете. а това,че не е съгласен с мене,моля да си го преживее тихо и кротко. Не мога да му помогна.Бре,бре!Май доста на сериозно се взимаш
вт май 14, 2019 8:33 pmfalosa написа:На този agj, пак му падна шалтера. Няма да обяснявма какво значи !вт май 14, 2019 2:38 pmfore написа:Ами не съм работил с "малокалибрени"...само с траф на 250 А...вт май 14, 2019 12:36 pmfalosa написа: Колеги бих искал да попитам дали телчарката 90 А ще може да замества инверторния електрожен? Оказа се ,че сина ми е купил една телчарка. Но като не съм работил с тези два артикула....Се чудя дали са взаимозаменяеми или са съвсем различни. Ще се работи само любителски. Асмалъка някъде заварчица...някой сенник...малка оранжерийка...Все такива неща.Благодаря на всички ,които ще дадат съвет.Най добре е да тестваш и сам ще разбереш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: