• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
gnt69 - майстор
Това много подло с яйцата. Майстора сигурно е гледал Баш майстора от 1973г.
https://www.youtube.com/watch?v=T9ScYIRYgLA
ksl - напреднал
Иво има възможността да се изкаже защото предлага услугите си през този сайт, но да внимава какво казва. Действително може да не е той, а негов служител, но той носи отгворност за това кави хора води и какво правт хората му в негово присъствие. Освен това момчето, което обвини се оказа, че не е той, защото когато дойдоха криминалистите видях, че по яйцата има латекс, а момчето си беше тръгнало преди да стигнат до боядисването. Момчето ми каза, че Иво го излъгал, че съм ги изгонил от обекта и дори не могъл да си вземе вещите.
Lisko - майстор
Когато има престъпление, търсете мотив! В случая е странно тъй като клиентът е написал прекрасен отзив за майстора.
Какви опции остават:
А) майстора има прихично заболяване.
Б) майстора има врагове които му правят мръсно.

Дори да си преспал с жена му, отмъщание чрез професията по начин който неминуемо и много скоро сочи към извършителя е толкова безумно тъпо, че чак невероятно. Нали се изхранва с тази професия, защо да си вкарва такъв автогол???
Освен това, ти ако беше спал с жена му, по всяка вероятност щеше да си гузен и да не се жалваш по форуми.
Остава да е направено от негов враг (в частност служител). Естествено, без негово знание.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз също мисля, че не е лично негово дело, но се обзалагам, че в хода на разследването ще излязат други негови престъпления - неплащане на осигуровки (липси на трудови договори с наети работници), орязване на заплати. Нещо от рода "вижте сега момчета, този човек не иска да плаща и ни гони от обекта си, така че и аз ще ви резна от хонорара". Ако е достатъчно убедителен в лъжите си и има отмъстителни хора около себе си е ясно, че могат да спретнат подобна гавра.
Пък това за жената на майстора не е много сериозно, по-реално е за жената на клиента :) . Оня ден четох един виц: Срещат се двама стари приятели, които не са се виждали много време и единият пита - Как си, що си, как е семейството? -А бе мисля, че жена ми ми изневерява! - Не думай, защо мислиш така? - Ами преместихме се от Сливен в Бургас , а водопроводчикът е все същият! :-D
ksl - напреднал
Има и мотив. Боядиса таваните напреко на светлината, от което се появи ужсен растер и всичко стана на черти от мечето. Не знам за Вас, но аз когато съм боядисвал, винаги боядисвам таваните по посока успоредна на падащата светлина. На другия ден го помолих да оправи нещата, но ми каза, че "щяло да струва някакви кинти", защото "това си било работа и време" и "той също бил човек". Усетих го, че е на път да си тръгне. Отвори му се допълнителна работа, а му бях предплатил. Нямаше разноглясие по между ни, че таваните не изглеждат добре. Разногласието беше дали трябва да ги оправи в рамките на парите, които е получил или трябва да му платя допълнително за това, че си опрвя работата. Появи се тягосна тишина. И двамата мълчахме в продължение на повече от минута. Накрая Иво каза "добре". Това беше всичко. От там нататък отношенията ни продължиха да бъдат добри. Накрая обаче Иво все пак реши, че трябва да му заплатя, че си е оправял таваните и затова реши да ми надпише квадратурата. Стана ми неприятно защото първо единият от таваните още не изглеждаше добре и второ защото започна да ме лъже. Знам на изуст квадратурата на всяко помещение. Хванахме рулетката и тя няма как да лъже. Отново постигнахме съгласие, че е била допусната неволна грешка.

Другото, което казвате е психичното му състояние. Тук обаче нямам право да изнеса подробности, защото внимавам какво пиша.

Имайте предвид, че това което пиша тук съвпада с показанията ми пред полицията.
Andri01 - майстор
Айде и аз "барабар ПеДко с мъжете" :) . четох внимателно темата ,прочетох и линковете. не го знам какъв майстор е,как работи и затова няма да съдя никого. В 2-я линк има много положителни мнения за работата му и само 1 :? отрицателно. Отговора от него обаче е написан първо на латиница и абсолютно неграмотно. Е,ако е такъв и "майсторлъка"му,си заслужава отрицателната реклама!
Hoвoceлckи - майстор
Калине, от тази страна на иначе общия форум, си правим нещата сами. Тук не четат хора, които търсят някой да им свърши работата. Тук майсторите участват само с безплатни съвети.
Калин написа:
не се уплаши от историите, за изгонени майстори, на които не съм платил, които умишлено разказах на първата ни среща.

Той пък е решил, че може да се застрахова. Наивна постъпка от негова страна. За съжаление се намират не малко тарикати клиенти като теб.
Преди доста години, не помня как, ме открива и наема някакъв пенсионер за разни довършителни работи. Започнах с полагане на "чупен" мрамор на пода на коридор. Един негов съсед ми подшушна да внимавам, че е изгонил много майстори, май без да им плаща ... Замазах фугите, обаче собственика го няма никакъв и няма връзка с него. Няма как, отидох, ще търкам с челарката. И хоп - тоз пък без да иска се появи. Казвам му: държа да ми платиш до тук всичко сега (всички материали съм купувал и доставял засобствена сметка). Този започна едни увъртания, едни забележки започна да съчинява .... Изключвам машината и почвам да я прибирам. Усещам задоволство в очите на клиента. Подхвърлям, че мозайката е попресъхнала и след още ден-два няма да може изобщо да се търка. Оня започна да премигва объркан и току ме пита да съм му казал някой местен с машина ... Отговорих му, че сме 5-ма, а аз веднага щом се прибера ще позвъня на всички да им кажа за него. А той, при идването си следващата седмица да си търси къртач. Макар и с видима неохота ми плати веднага. Естествено не продължих да му работя, но към следващия майстор е бил съвсем коректен :-D
8180 - майстор
Само на мен ли ми се струва, че заприличваме на "Мамите", пък "нов дизайн му викаха".
jekasus - майстор
Мен друго ме мъчи... полицаи са дошли и са вадили яйца, че дори експертиза са направили, че са покрити със латекс... Ама де сте виждали специалисти от криминална лаборатория да идват по такива случаи...
Мътна история... без второ мнение и снимки...
Фърбата - специалист
Покрити с латекс ! Е, как става тая работа? По какъв начин яйцата ще имат досег с латекса?
Нека някой да ми обясни как се боядисват с латекс тези скрити в тавана яйца? Има нещо гнило в Дания...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: