• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Чираче - майстор
Без коментар.
chapara - майстор
Ами какъв коментар, усра на човека темата, повече здраве му кажи, а и не ти е за сефте! Препоръчвам ти да пуснеш тема за мен и плюването да започне веднага, позволявам ти всякаквии приьоми. Успех :-D
Чираче - майстор
НЕма нужда. Просто се хванахте за няколко думички. Знам, че съм на прицел, и уж внимавам. Ама....
chapara - майстор
chapara написа:
Чираче написа:
[quote="redbox"]...са най-ценните и отлични майстори тук. Всяка лоша дума за тях е безпочвена, плод само на завист и нищо друго!
Как пък успя за 15 мнения да го разбереш?

Нека плюенето да започне... СЕГА [/size]
[/quote]

Щом като внимаваш, дрискаш така, ако не внимаваш, какви ли слонски би ги снесъл :lol: :-D :-D
plamen6703 - майстор
Чираче написа:
НЕма нужда. Просто се хванахте за няколко думички. Знам, че съм на прицел, и уж внимавам. Ама....
Не си на прицел, а сам се залагаш и искаш да те отсрелят. Преди време един прост железар /форумно леке/ се беше хванал да спори с колега дърводелец от форума и си го получи точно като теб!
Трябва да си или кьорав или много прост, че да не можеш да оцениш какво създава този човек с ръцете и главата си. На мен ми прави кеф да гледам снимки от ремонтите, които прави и това, което остава след себе си. Погледни и другите снимки на другият колега и кажи това не са ли професионалисти от класа. Аз съм от хората, които много уважават професионализма и няма как да не изкажа задоволството си от това, което виждам с очите си. Ако искаш влез и тук https://www.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D ... 559611489/ да видиш пак професионализъм, този път в сферата на паркета.
Просто се наслаждавай и се радвай, че имаш възможност да контактуваш с такива хора и да видиш нещо наистина хубаво в сферата на качествените строителни ремонти :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "offtopic от Нова баня - моля за съвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: