Keresteliev написа:Дан ти се пада мОсквич сглобяван в понеделник!!!И да ми го купят в вторник за няколко хиляди...

Keresteliev написа:Дан ти се пада мОсквич сглобяван в понеделник!!!И да ми го купят в вторник за няколко хиляди...
jekasus написа:Няколко хиляди ... евро!Keresteliev написа:Дан ти се пада мОсквич сглобяван в понеделник!!!И да ми го купят в вторник за няколко хиляди...
crez написа: ...Да за сега са може би така,но виновен е Елцин,който разгради държаватаЕлцин е мръсТник!
...
jekasus написа:Трябва да си много умен за да наричаш това - глупост!nikolson написа: Само ще ти кажа, че държавата, която наричаш у-краина е наричана Киевска русь,Наистина ли вярваш в тая глупост?
Keresteliev написа:Това изби рибата
п.п. Чудя се ... не е ли истина, че най-умните са картонаджии и плочкаджии!
Чираче написа:Ам ... според този форум е ... така!Keresteliev написа:Това изби рибата
п.п. Чудя се ... не е ли истина, че най-умните са картонаджии и плочкаджии!
![]()
![]()
То голям ум се изисква за това
![]()
![]()
jekasus написа:.... Да, по една причина, че не съм тъп...Сигурно и на теб ти умря сиганката, дето те хвалеше, та сега се налага да се хвалиш САМ!
jekasus написа:Разбира се!Keresteliev написа:Сигурно и на теб ти умря сиганката, дето те хвалеше, та сега се налага да се хвалиш САМ!тролчета също трябва спомагат за рекламата
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: