Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Фитилчо - майстор
lov написа:
Ей това нахъсаните голяма фантазия имате. Това дето го разправяш някой друг ли ти го преразказа.
Другите гоМна дето си написал, няма да коментирам.
Ама да те питам, ти що отиде при гадните империалисти а не отиде в Оренбург бе дееба?!?!?
Наеш кво е хубаво там, ядат боя1 за обувки и пият самагон по цял ден. Даже в Ловеч на мушамата не ти е било толкова хубаво, вЕрвай ми?!?
Фитилчо - майстор
Keresteliev написа:
Илчо Илиев написа:
[....., а за живота, който живеехме тогава, .........
За някои не е било лошо - да папкат и да си клатят краката!

Бленувайте си!

Само с бленуване без да се работи, ще си останете с бленуването!

:lol:

:lol: :lol: :lol:

Затова мятат за Льотчика и чакат партията да подаде некоя стинка ... иначе нанайси
jekasus - майстор
Фитилчо, що аватара ти е руски? Или ти не знаеш за това?
Фитилчо - майстор
lov написа:
И понеже знам че веднага ще почнеш да ми разправяш за италиянските мекици и напъните си на тема италиянски език да не ти се бърка главицата вчера само минах от там.
Селски, какво има да ми разправяш ти на мен бре?!
Аз, когато съм живял в италия, ти си играл на топчета пред блока в някое ловешко село. Какво има да ми обясняваш ти на мен? Че работиш за хиляда и петстотин евро, които ти стигат някъде до 15-ти с клизма ли Това го зная много отдавна ...
Последна промяна от Фитилчо на пет мар 16, 2018 10:40 pm, променено общо 1 път.
Фитилчо - майстор
jekasus написа:
Фитилчо, що аватара ти е руски? Или ти не знаеш за това?
Щото Ну Пагади е гамен ! Не зная дали знаеш, ама създателите му са избягали отдавна при империалистите..... мхм
Това е щот са гадни империалисти
crez - майстор
Господа модератори,защо фитилчо не спазва правилата на форума 3 мнения едно след друго. Иди и ме убеждавай че това не е тинки,типично в негов стил.
Фитилчо - майстор
crez написа:
Господа модератори,защо фитилчо не спазва правилата на форума 3 мнения едно след друго. Иди и ме убеждавай че това не е тинки,типично в негов стил.
Наклепа ме на партията ли бе?!?!?

Като едно време, а? Баща ти и майка ти така ли правеха, топяха колегите на партийния секретар и после ги пращаха в Белене а на ваще им дадоха ред за Жигула и панелката 70 квадрата, в която сега живееш в агония ли?
Ясен си ми като бял ден, ушанка !
jekasus - майстор
Фитилчо написа:
ама създателите му са избягали отдавна при империалистите.....
Само един чифут и то къде, в немско, поне в Израил да е ...То и повече от другите вече не сред нас...
sstefanov - майстор
crez написа:
Кой да запомня,този в който имам паспорт,но нямям пари да ходя никъде,живея в жилище като затвор,с познати и непознати се гледаме като вълци,децата ми ги правят обратни,зарибявят ги с наркотици,тъпча се с ЕЕЕЕЕЕЕ-та,селяните избраха на баницата мекото,да стъпват по плочки(,макар и без пукната стотинка в джоба) и напъплиха градовете, а не да обработват земята,да плащам на доктора за да ме закопае по-дълбоко,защото е търговец,а не доктор,да чета вестници и гледам медии в които само дата е вярна. Това ли да запомня като хубав живот :?
Че кой ти пречи да правиш каквото ти е на сърцето (стига да е законно)? Децата ти ги правят обратни и ги зарибяват, защото са по-силни от теб! Защото ги възпитава телевизията и Интернет вместо родителите.
Като имаше пари и нямаше какво да купиш с тях за какво ти бяха те?
Пак ще го кажа - "Не умирахме от щастие" (кой разбрал - разбрал)!
Последна промяна от sstefanov на пет мар 16, 2018 11:07 pm, променено общо 1 път.
Фитилчо - майстор
sstefanov написа:
crez написа:

Че кой ти пречи да правиш каквото ти е на сърцето (стига да е законно)?
Уменията братко, уменията ! Затова бленува за расия и за едно време. Тогава нямаше нужда от умения, достатъчно е като техните да топиш другите пред партията и се прогресираше. Ама сега не е така баш и резултата е налице. Панлека 70 квадрата и глад и едри въшки. Така става с куманизите
Последна промяна от Фитилчо на пет мар 16, 2018 11:08 pm, променено общо 1 път.

Тема "офтопик от "Запад" срещу "Изток" - кой е по-по-най" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: