Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Чираче - майстор
пон фев 03, 2020 7:58 pmtundrata написа:
Аз отговора го знам преди да пиша тук,но са ми забавни членовете тук.Ще разберете ама
[/quote]

Ама защо тръгваш с рогата напред? Нали знаеш, че на отворковците много скоро ще им счупят рогата?

Тук има много хора със знания и опит. Не е за пренебрегване тоя факт.
tundrata - напреднал
пон фев 03, 2020 8:20 pmЧираче написа:
пон фев 03, 2020 7:58 pmtundrata написа:
Аз отговора го знам преди да пиша тук,но са ми забавни членовете тук.Ще разберете ама
Ама защо тръгваш с рогата напред? Нали знаеш, че на отворковците много скоро ще им счупят рогата?

Тук има много хора със знания и опит. Не е за пренебрегване тоя факт.
[/quote]
И аз съм със знания и опит ама някой който не знае нещо не му се присмивам и много ясно че тази тем съм наясно с нея.Ето ти си от тези хора вместо да беше написал информация почна да определяш знания и тем подобни и не си само ти в този форум
Чираче - майстор
пон фев 03, 2020 9:12 pmtundrata написа:

И аз съм със знания и опит ама някой който не знае нещо не му се присмивам и много ясно че тази тем съм наясно с нея.Ето ти си от тези хора вместо да беше написал информация почна да определяш знания и тем подобни и не си само ти в този форум
Нищо не разбрах от неграмотния ти пост....
tundrata - напреднал
пон фев 03, 2020 9:24 pmЧираче написа:
пон фев 03, 2020 9:12 pmtundrata написа:

Нищо не разбрах от неграмотния ти пост....
Много грамотни има като теб за това сме нъмбар 1
Andri01 - майстор
Хайде спри се вече. Прочети си постовете,оправи си граматиката и после се "ръби" на хората тука. Още 5 ника да си направиш, пак ще си личи грамотността ти и знанията. Даже не си сериозен и смешен вече ,просто отиваш към жалък. :partyman:
tundrata - напреднал
пон фев 03, 2020 10:19 pmAndri01 написа:
Хайде спри се вече. Прочети си постовете,оправи си граматиката и после се "ръби" на хората тука. Още 5 ника да си направиш, пак ще си личи грамотността ти и знанията. Даже не си сериозен и смешен вече ,просто отиваш към жалък. :partyman:
Ако съм жалък защо се занимавате да пишете да цапате темите ми.Умния с прост прост не става чубак такъв
Andri01 - майстор
"...чубак..."?! Момченце, престани да обиждаш!!!! .Ако имаш поне малко от "първите 7 години" ще се усетиш,но май ти липсват,а и не само те! Писах ти- такива като тебе, които претендират ,че имат акъл,първо четат в нета и после задават тъпи въпроси тука. Но явно не вдяваш. След някой друг пост Виртекс е на ред да "пише" :)
Чираче - майстор
вт фев 04, 2020 8:28 amAndri01 написа:
"...чубак..."?! Момченце, престани да обиждаш!!!! .Ако имаш поне малко от "първите 7 години" ще се усетиш,но май ти липсват,а и не само те! Писах ти- такива като тебе, които претендират ,че имат акъл,първо четат в нета и после задават тъпи въпроси тука. Но явно не вдяваш. След някой друг пост Виртекс е на ред да "пише" :)
Решението е да спрем да му обръщаме внимание. Просто го игнорираме.
tundrata - напреднал
вт фев 04, 2020 8:28 amAndri01 написа:
Андрик чирачето е доста по мъдър от теб и в последния си пост ти е казал и не ме бърка виртекс миртекс винаги ще съм сред вас.
lov - майстор
След тая тирада и мания за величие вече съжалявам че нахоках Чирачето. Ма явно е бил прав и искрено му се извинява.

Тема "Измервателни прибори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: