• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Gustoraveli - специалист
ср дек 09, 2020 6:18 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср дек 09, 2020 5:27 pmGustoraveli написа:
ср дек 09, 2020 5:12 pmLazarGanev написа:
Е, добре е като има към кого да се допитва! Изобщо не се страхувам за бизнеса си, щото той иска работа, знания, опит и акъл, не става само ядене. Само да сме живи и здрави, че гледай какви времена настанаха!
Не се прави на мъж!
Много е трудно с бизнеса, особено да задържиш квалифициран персонал.!!
Много ги харесвам такива разбирачи като теб, дето не си уважават работниците.
Когато започнеш да си уважаш работниците и да плащаш като германски работодател ще си окей!
Ще печелиш, работника ще дава мило и драго за теб
Нали се сещаш като се прибрах от Германия, документ за енергиен котел, работих там отопление и вентилация!
Тук такива като теб ми даваха 800 лева, дали ще им работя според теб?? =D>
Ееее, ясно що си се регнал. Та ти си професионален плювалник.
Такива си изливат всичката злъч, проблясват за кратко и все се загубват на някъде, което е хубавата им страна.
Айде бе?
Ти не си ми на образуванието/топлотехник/, работя на съоръжение за 60 милиона лева, енергиен котел с чипс, 40 бара налягане и 440 градуса прегрята пара.
Нали ти е трудно да разбереш за какво ти говоря??
Отделно съм на Ти с отопленителни инсталации, щото от енергийните котли идват подобренията в домашните инсталации :axe:.

[Mod.Edit] Потребителят получи предупреждение. Причина - продължаващо заяждане с други участници в теми.
Последна промяна от Gustoraveli на ср дек 09, 2020 6:42 pm, променено общо 1 път.
ср дек 09, 2020 6:30 pmGustoraveli написа:

Айде бе?
Ти не си ми на образуванието/топлотехник/, работя на съоръжение за 60 милиона лева, енергиен котел с чипс, 40 бара налягане и 440 градуса прегрята пара.
Да Чадо, така е, но грешно е да си така зъл към ближният.
Образуванието ли те прави такъв? Хубаво е лекар да го види.
Няма срамна работа, синко, от мен да го знаеш, ако си го пропуснал!
Gustoraveli - специалист
ср дек 09, 2020 6:40 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср дек 09, 2020 6:30 pmGustoraveli написа:

Айде бе?
Да Чадо, така е, но грешно е да си така зъл към ближният.
Образуванието ли те прави такъв? Хубаво е лекар да го види.
Няма срамна работа, синко, от мен да го знаеш, ако си го пропуснал!
Пич да вземеш да се кротниш, глупостите не искам да ти ги чета!
Завършил съм топлотехника, работил съм отоплителни инсталации в Германия, сега съм в България и работя на 20 метров котел с 40 бара налягане и 440 градуса на парата.
Така, че не се мисли за велик и последна инстанция!
Когато даваш смислени отговори в полза на на потребителите ОК, но да се лигавиш не става!!
Последна промяна от Gustoraveli на ср дек 09, 2020 7:06 pm, променено общо 1 път.
ср дек 09, 2020 6:54 pmGustoraveli написа:

Пич да вземеш да се кротниш, глупостите не искам да ти ги чета!
Завършил съм топлотехника, работил съм отоплителни инсталации в Германия, сега съм в България и работя на 20 метров котел с 40 бара налягане и 440 градуса на парата.
Така, че не се мисли за велик и последна инстанция!
Един да ме признае днес. Благодаря ти!
Да не се задавиш, докат са буаш в гърдите!
Ако си казал, каквото имаше за камината на Грейко, изчезни като малка пръдлива фея!
Да ме прощава Шефа!
pi6ligara - специалист
Хора, получавам мейли за всяко ново мнение в темата и мейла ми се задръсти днес! И аз мисля, че мнения за Зеле нямат място в темата за камината, но в последните страници пише само, че Човека работи на техника за 60 милиона лева и 440° на парата, има образование и т.н.,къде е разликата между Зелето и това?!? Сигурно всички сте по-възрастни от мен, разправяйте се на лични съобщения! #-o
LazarGanev - "Велик майстор"
Не се прави на мъж!
Когато започнеш да си уважаш работниците и да плащаш като германски работодател ще си окей!
Нали се сещаш като се прибрах от Германия, документ за енергиен котел, работих там отопление и вентилация!
Тук такива като теб ми даваха 800 лева, дали ще им работя според теб??
Що се криеш бе Ганев?
Кажи, че дава ваш 2000лв заплата и идвам при теб, с осигуровки на тези пари.
От де знаеш, че не си уважавам работниците и не им плащам добре? Всичките са работили и по Германия, Англия, Франция, Белгия, Гърция и са се прибрали, щот много е хубаво там. И ти затуй си се прибрал, предполагам - видял си, че е хубаво и си се прибрал. Не успяват да се задържат само крадливи и мързеливи мърморанковци и многознайковци като тебе :lol: . Кат си много отворен стани предприемач в Бг и плащай като германски работодател. После пак ела тук и философствай! А дотогава спри да пълниш темата с глупости!
Gustoraveli - специалист
Изображение[/img]
ср дек 09, 2020 7:17 pmLazarGanev написа:
Не се прави на мъж!
Тук такива като теб ми даваха 800 лева, дали ще им работя според теб??
Що се криеш бе Ганев?
Кажи, че дава ваш 2000лв заплата и идвам при теб, с осигуровки на тези пари.
От де знаеш, че не си уважавам работниците и не им плащам добре? Всичките са работили и по Германия, Англия, Франция, Белгия, Гърция и са се прибрали, щот много е хубаво там. И ти затуй си се прибрал, предполагам - видял си, че е хубаво и си се прибрал. Не успяват да се задържат само крадливи и мързеливи мърморанковци и многознайковци като тебе :lol: . Кат си много отворен стани предприемач в Бг и плащай като германски работодател. После пак ела тук и философствай! А дотогава спри да пълниш темата с глупости!
Стига ме нападай!
Не искам да ставам фирмаджия!
Имам добро
образование и професия!
Синът ми е в Германия, говори
перфектно немски и работи като електротехник, взима чисто 2000 евро.
Ти даваш ли 2000 лв заплата??
ср дек 09, 2020 7:36 pmGustoraveli написа:
Стига ме нападай!
Не искам да ставам фирмаджия!
Имам добро
образование и професия!
Синът ми е в Германия, говори
перфектно немски и работи като електротехник, взима чисто 2000 евро.
Ти даваш ли 2000 лв заплата??
Ти го нападна, не той тебе. Той беше внимателен, в началото и все пак възпитан, до края.
Ти да не си ПУЦаджия, турен да гледа червената ламба отгоре на котела?
filmatoplo - майстор
:lol: аз спрях,имам заместници.за камината само хубаво или нищо.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ама ти какво си мислиш, че за да си фирмаджия не трябва да имаш добро образование и професия ли :cool: ? Това е най-малкото, от което трябва да почнеш! Заплатите ги давам според заслугите и възможностите на всеки, като гледам на всеки да му възлагам задачи според възможностите и малко отгоре, за да се развива. Не позволявам на никой да гледа в паничката на другия. Пък такива като с твоето самочувствие, много бързо им давам да разберат колко неща не знаят. И колкото повече приказват и се надуват предварително, после толкова повече се срамуват от думите си. Най-лесно се обучават тези, които нищо подобно не са правили преди това
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "заяждане от Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: