ср дек 09, 2020 6:18 pmТрифон П.Трифонов написа:Айде бе?ср дек 09, 2020 5:27 pmGustoraveli написа:Ееее, ясно що си се регнал. Та ти си професионален плювалник.ср дек 09, 2020 5:12 pmLazarGanev написа: Е, добре е като има към кого да се допитва! Изобщо не се страхувам за бизнеса си, щото той иска работа, знания, опит и акъл, не става само ядене. Само да сме живи и здрави, че гледай какви времена настанаха!Не се прави на мъж!
Много е трудно с бизнеса, особено да задържиш квалифициран персонал.!!
Много ги харесвам такива разбирачи като теб, дето не си уважават работниците.
Когато започнеш да си уважаш работниците и да плащаш като германски работодател ще си окей!
Ще печелиш, работника ще дава мило и драго за теб
Нали се сещаш като се прибрах от Германия, документ за енергиен котел, работих там отопление и вентилация!
Тук такива като теб ми даваха 800 лева, дали ще им работя според теб??![]()
Такива си изливат всичката злъч, проблясват за кратко и все се загубват на някъде, което е хубавата им страна.
Ти не си ми на образуванието/топлотехник/, работя на съоръжение за 60 милиона лева, енергиен котел с чипс, 40 бара налягане и 440 градуса прегрята пара.
Нали ти е трудно да разбереш за какво ти говоря??
Отделно съм на Ти с отопленителни инсталации, щото от енергийните котли идват подобренията в домашните инсталации

[Mod.Edit] Потребителят получи предупреждение. Причина - продължаващо заяждане с други участници в теми.
Последна промяна от Gustoraveli на ср дек 09, 2020 6:42 pm, променено общо 1 път.