Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
6osi6 - майстор
Мащабната контра офанзива в Донбас започна. Предстоят тежки изпитания кървави битки и разбира се безусловна победа на Въоръжените Сили на Украйна!

Слава на Украйна! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
infomar
Понеже темата е на газта.
Все ми е било интересно от началото на военната операция - защо Русия продължава да прекарва газ по украинският маршрут и да плаща такси на укритата? Не е ли по-лесно да спре тази тръба и да каже - който иска газ - през "Северен поток 2", останалите да го духат. След като западняците не спазват договори и правят санкции, чий ко крепи Русия да спазва договорите? Путин нещо много не е в ред и се прави на прекалено добър.
Стоя и се чудя от поне месец.... :?

Слава на Укр..... - няма как да не победи, така казва Зеления и аз му вервам.
пон апр 18, 2022 3:24 pm6osi6 написа:
Ко пушиш?
Вредно е за здравето, бре! Намери си политически .....диспансер!

Инфо, тук е България!
Путин не го мисли!
silent - майстор
Кой каквото и да си говори...истината е една ....да го духат бедните...и още ...всяка крушка си има опашка...и още ако спориш с глупак глупаците са двама...тази война можеше да бъде избегната...а виновниците за да я има са Русия, Украйна импотентната Западна Европа и разбира да се закъде без САЩ...лошото е че ще страдат обикновенните хора...по лошото е че с тези малоумни световни лидери ни светлина в тунела се вижда ни мирише на евтина газ ако и утре да свърши тази ненужна война...
Това беше на автоматична- хареса ми, хахаааа!!!
hidrazin - майстор
пон апр 18, 2022 5:53 pmLazarGanev написа:
Защо да падат цените?
Предния ти пост го отдавам на ранния час - явно още си сънувал когато си го писал... :-D
За Южен поток наистина не помня - дай линк дето съм го писал това.
За другото не бери грижа. Ток има и то на ниска цена.
Мащабната контра офанзива в Донбас започна. Предстоят тежки изпитания кървави битки и разбира се безусловна победа на Въоръжените Сили на Украйна!
Аха. Тъкмо и аз си мислех така. Почакай само да похапнат преди битката - ЦЪЪЪК
:partyman:
6osi6 - майстор
Войната е лично на Путин и започната от него, за да укрепи вътрешната си власт. Сега търси начин как да спре тъпата си операция, за не бъде разкован от САЩ като щайга.
hidrazin - майстор
пон апр 18, 2022 7:21 pm6osi6 написа:
Войната е лично на Путин и започната от него, за да укрепи вътрешната си власт. Сега търси начин как да спре тъпата си операция, за не бъде разкован от САЩ като щайга.
На какво си, силни лекарства или дрога?
ЦЪЪЪК
kartechar - специалист

Слава на Украйна! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Мащабната офанзива иска питателна храна: https://www.bitchute.com/video/IlrM8bEXKFDK/
infomar
пон апр 18, 2022 7:28 pmhidrazin написа:

На какво си, силни лекарства или дрога?
ЦЪЪЪК
Тази седмица в много отношения ще бъде решаваща за европейската икономика. Страните от Европейския съюз трябва да решат дали ще приемат условията за преход към плащане на природен газ от Русия в рубли или не.

Темата е за газта, но да споменем и нефта.
Защо Българското правителство не затвори "Лукоил"? Нали е руско предприятие?
До кога ще чакаме.
Дайте да помогнем за победата на Укр. - Призовавам веднага да се затвори ЛУКОИЛ и спрем гадният руски нефт. Да им го турим!!
Искам нефт от САЩ!!! Да се облажим и ние с нещо евтино.

п.с.
Мислите ли, че сегашните цени на газ и нафта са максимални и няма да растат нагоре? Кога може да очакваме намаляване?
Последна промяна от infomar на вт апр 19, 2022 3:13 pm, променено общо 1 път.

Тема "политика от темата за газта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: