1 mo. ago
Because in reality the truth is always somewhere down the middle. You like Joe's dumb ass opinions where he says shit he doesn't even believe just for entertainments sake? That shit be so cringe and corny.
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Цецо
- специалист
61 мнения в "spam oт Мнение за производители на пелети"
feikot
- специалист
oberst и онзи със снимка на детероден орган, с който явно подсъзнателно се отъждествява, ви съветвам да помогнете на роднините си в затруднено положение, а от добра воля и на старци, които не са ви роднини. Ако ли не, гласувайте за станишев, той ще оправи kleta maika balgariq. Пробвах информативно на двете обяви с най-ниска цена, на едната от три позвънявания не ми отговориха, на другата казаха, че е стара и не са 680 а вече 750 лв.
silent
- майстор
пет юли 29, 2022 12:21 pmfeikot написа: oberst и онзи със снимка на детероден орган, с който явно подсъзнателно се отъждествява, ви съветвам да помогнете на роднините си в затруднено положение, а от добра воля и на старци, които не са ви роднини. Ако ли не, гласувайте за станишев, той ще оправи kleta maika balgariq. Пробвах информативно на двете обяви с най-ниска цена, на едната от три позвънявания не ми отговориха, на другата казаха, че е стара и не са 680 а вече 750 лв.Ко, ко, Газа...

Вече загубих връзка с тъпотиите ти...и не знам за какво говориш ....така че не мисля да се напрягам да ти отговарям....
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
пет юли 29, 2022 12:21 pmfeikot написа:Оле, то тук май повече имаме нужда от специализирана помощ.
Фейк, на баба Гана, съседката, отрочеството ѝ е по странство. Сама си е, на 90, а аз, като добър християнин, помагам с всичко, което мога да направя.
Дори да ме обявиш за самарянин, през по широкия крачол ми е.
Заебал съм пелети, също и Газ. Що ли?!
Щото мога. Мога, въпреки "инвестицията" от няколко десетки.
Калин обаче не може, понеже има начин да го стискат за топките.
Те това е разликата.
Длъжен съм да уточня, понеже сме много чувствителни българите и с его по високо от планината- разликата няма финансово изражение.
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
пет юли 29, 2022 12:51 pmfeikot написа: Че какво лошо има в това да те обявя за самарянин? Похвално дори. Така трябва да се действа, да се помага.Не знай кой ме благочести, недрагоценни. Няма стойност, а и не се нуждая от това.
Имаш проблем, за който не мога да помогна, за което съжалявам.
пет юли 29, 2022 8:32 amЦецо написа: Отзиви за пелети от мискантус.Цецо, извинявай- ние се метнахме тука, разбирачите.....
Не намирам актуална цена, както и мнения, но ми изглеждат добри.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб юли 30, 2022 5:06 am, променено общо 2 пъти.
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
пет юли 29, 2022 1:56 pmkalin72 написа: Стискали ме за топките, хахаНаистина смело решение. Браво! Така пелетите ще изглеждат по еФтини, което ще позволи да се концентрираш върху мнението си за производители и качество. Странно, че не си забелязал разлика досега.
Що, ти да не си царя-слънце, та да не плащаш за отоплението си? Мога да тегля кредит за ТП, ама не виждам никакъв смисъл в момента. По-скоро ще започна да си правя сам външната изолация, с тия десетина хиляди....
Благодаря за въпроса! Днес съм скромен, та срамежливо ще пропусна.
kalin72
- майстор
Цената е такава, каквато е, сега е по-скъпо, утре ще е по-евтино, грея се на пелети и нямам избор/желание да се хвълям в джаза, щото било по-по-най-модерно/евтино.
Разлика има, но не е такава, че да охкам и да ахкам колко не струват тези или онези пелети. Като ми прави нагар по-често, и въпреки корекцията на настройките, чистя по-често. Не се оплаквам, засега.
Разлика има, но не е такава, че да охкам и да ахкам колко не струват тези или онези пелети. Като ми прави нагар по-често, и въпреки корекцията на настройките, чистя по-често. Не се оплаквам, засега.
Тема "spam oт Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература