пон фев 12, 2024 5:39 pmAvas_co написа: Не, само ме е срам, че подобни на теб споделям един биологичен вид.Е, не се срамувай, де... То в един даден момент човек се примирява с положението си.

пон фев 12, 2024 5:39 pmAvas_co написа: Не, само ме е срам, че подобни на теб споделям един биологичен вид.Е, не се срамувай, де... То в един даден момент човек се примирява с положението си.
пон фев 12, 2024 6:13 pmFrankLeeMorris написа:А, аз отдавна съм приел, че дебили бродят навсякъде. Пък и теб, всички си те знаем.пон фев 12, 2024 5:39 pmAvas_co написа: Не, само ме е срам, че подобни на теб споделям един биологичен вид.Е, не се срамувай, де... То в един даден момент човек се примирява с положението си.![]()
пон фев 12, 2024 6:32 pmAvas_co написа: А, аз отдавна съм приел, че дебили бродят навсякъде.Ми, то и аз съм приел. Все пак си позволявам да си пиша с теб...
пон фев 12, 2024 6:32 pmAvas_co написа: Пък и теб, всички си те знаем.Интересно, кои сте тия, дето си ме "знаете", при положение, че съм регистриран тук от има-няма една седмица. Това твоето прилича на шизофрения...
пон фев 12, 2024 6:59 pmnikolson написа:Пускай го да пътува в клоаката, от която изпълзя алтер егото.пон фев 12, 2024 3:10 pmFrankLeeMorris написа: Ето ти цитат от професор Стоянов...и цитатът е "не, не го е познавал". В половин минута. Е, сигурно не са се запознавали, с което съм съгласен. Само че документите показват, че е бил наясно с конспирацията, кой е ръководителят ѝ (въпросният Дякон), докладвано му е от служители на посолството, негови подчинени. И на базата на тази информация той оказва натиск върху Високата порта, в каква посока да се проведе процеса. Да, не го е окачил на въжето той. Ама той и Пилат Понтийски не е осъдил Христос, еврейските свещеници са го осъдили, по техните си еврейски закони.
пон фев 12, 2024 8:18 pmТрифон П.Трифонов написа:Чакам само да ми развият и теза за древността на украинският етнос и падението ще е пълно...пон фев 12, 2024 7:57 pmAvas_co написа:Само толкова? Контра аргументи няма ли?пон фев 12, 2024 6:59 pmnikolson написа:
Пускай го да пътува в клоаката, от която изпълзя алтер егото.
Какво му се обясняваш на тоя москалски трол?
пон фев 12, 2024 8:18 pmТрифон П.Трифонов написа:Има аргумент.пон фев 12, 2024 7:57 pmAvas_co написа:Само толкова? Контра аргументи няма ли?пон фев 12, 2024 6:59 pmnikolson написа:
Пускай го да пътува в клоаката, от която изпълзя алтер егото.
Какво му се обясняваш на тоя москалски трол?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: