• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
MamaMy - майстор
Не знам какво употребява Чапи и какво не, но ясно си личи когато пише само за да отчете бройка. Не само, че не пише нищо важно, ми даже и смислено не пише. Когато пък рече да помага пак му личи. В първият случай по-добре изобщо да не пише. :)
chapara - майстор
съб апр 19, 2025 11:38 pmhidrazin написа:
съб апр 19, 2025 11:23 pmMamaMy написа:
На chapara. Явно го е подранил за празника.
Абе питам що'т пак ще каже (chapara де) "НЕ УПОТРЕБЯВАМ" ... :? И много пъти го е казвал...
Ма аз не му седя на масата и не моя да гарантирам. :-D
:partyman:
Ама пак сте се притеснили, ами да😜,а вие вече сте изпрегнали, нали🤭. Даа, Мама, никога няма да ме разбереш, буд спокоен, не си първия, нито ще си последния😉. Много са не разбиращите ме, но като се усетят, тогава се усещат с малко думи, колко много съм казал. Дори имам много последователи, което много ме радва.
Христос Воскресе.
chapara - майстор
нед апр 20, 2025 12:50 amMamaMy написа:
Не знам какво употребява Чапи и какво не, но ясно си личи когато пише само за да отчете бройка. Не само, че не пише нищо важно, ми даже и смислено не пише. Когато пък рече да помага пак му личи. В първият случай по-добре изобщо да не пише. :)
И на теб не съм ти искал длъжностна характеристика, чети между редовете😉
Нищо лично, но не олеквай🤭, на когото не харесвам, да ме подминава. Всеки си има феновете, а ако ги няма, значи си губи времето. Сполай ти👍
  • 1
  • 2

Тема "spam - Пречиствателна станция за отходни води!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: