• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
ksl - напреднал
radius написа:
ksl написа:
Защото още не бях открил яйцата, когато го написах.
Какви яйца, то като чета за колко други неща написа че са объркани, преправяни, счупени, пак не разбирам отзива ти.
За мен това е част от ремонта. Не очаквам, че в един ремонт нищо няма да се обърка. Каквото беше оплескано Иво си го оправи без тавана в хола, където обаче поне се постара и даде всичко, на което е способен.
Hoвoceлckи - майстор
Pooh написа:
ако имаш и капка достойнство - представи се и застани, като мъж, зад думите си
Човека не се крие (навсякъде) :wink:
Прикачен файл:
2.jpg
[/url]
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Фърбата - специалист
Pooh написа:
Когато някой търси правда, не се срамува да застане с името си, а тук - само някакви изсмукани от пръстите измишлютини и фотосесия на яйце ... което най-вероятно САМ е купил.
Но гледам доста хора му се връзват ...

ksl, ако имаш и капка достойнство - представи се и застани, като мъж, зад думите си!

Иначе е лесно - правим си профил в някой форум и почваме да сипем жлъч и негативни отзиви към някой ... конкурент примерно :wink:
Аз вече не му се връзвам.
И се радвам, че не съм само аз, дето си мисля, че това, с яйцата е постановка от самия него.
Мотива е ясен- да си върне част от парите, които е дал.
Еми- няма да си ги върне. Дори ще потроши още пари, ако тръгне да води дела. Щото нищо не може да докаже.
Неговата дума срещу тази на майстора.
nikolovvd - майстор
Ако потърпевшият е юрист може и нищо да не му струва. :razz:
Hoвoceлckи - майстор
За юрист - не е. Но чичо гошо казва, че е голяма работа :) Защо обаче ни занимава с махленски работи? Би могъл да е доста полезен в този форум, вместо това с регистрацията си тук сипе жлъч по някакъв бачкатор, с който нещо не си е уредил сметките. Грешката ни е, че изобщо му обърнахме внимание. В този смисъл аз приключвам участието си в тази тема!
nikolov333 - майстор
В общия случай, полицията няма да я свърши никаква и ефекта от това следствие, ще е че този, който наистина ги е сложил тези яйца, само малко ще му се дръпне ла..ното да не се..е на хората по фикусите.. :lol: На мен не ми изглежда, че човека си иска парите, така че и това няма да стане. Ефекта на тия яйца все пак е постигнат и поне темата хубаво я умирисахме... :-D :lol:
nikolovvd - майстор
Всеки е минавал през такива майстори и в първия момент ти идва да му откъснеш главата, но после си казваш, че рано или късно и той ще си намери майстора. Преди няма и две години платих за 5-6 кв.м. 1000 лв. на един да свърши една работа и още при първия дъжд се видя, че нищо не е направил. Качих се да видя защо така се получава и като видях как е нацвъкал "бобровите опашки" с копчета за окачени тавани ми идваше да го намеря и да го :axe: . Беше Октомври и сложих един дебел найлон, за да изкарам Зимата. Миналата пролет свалих всичко и го направих както аз си знам и за сега няма проблеми. Дори при един порой от 50-60 литра на кв.м. за 30-40 минути не мина и една капка. Иначе бил голяма работа. Правел на година по 2000-3000 квадрата покриви. Може и да е така, но при мен се изложи и то главно защото не го направи както му казах. Като махнах "бобровите опашки", които той сам си бе решил да сложи без моето съгласие, видях че и с този материал не може да работи.
Човек се учи докато е жив. Това което научих аз бе, че като си извикам някой да ми работи нещо, трябва да съм до него, за да може да решаваме текущи проблеми на време.
nikolov333 - майстор
..е баш това не е нормално за мене. То и аз като вися до майстора и да го гледам в ръцете, къде е смисъла. То по-добре да си го направиш сам.. Така и така след него е за преправяне.. Така се научих да шпакловам и да боядисвам по-добре от баш майсторите.. а кажете ми това нормално ли е..
ksl - напреднал
nikolov333 написа:
..е баш това не е нормално за мене. То и аз като вися до майстора и да го гледам в ръцете, къде е смисъла. То по-добре да си го направиш сам..
До същия извод достигнах и аз.
Chefo77 - майстор
За мен няма никакъв проблем клиентът да наблюдава това, което правя. Само да не ми се бута в ръцете/краката, да ми пречи и да ми дава акъл. Мисля, че тези неща никой не ги харесва. Има колеги, които не обичат да ги наблюдават и си го казват (показват) и намирам за нормално да има разбиране от страна на клиента. Има една много стара приказка, че когато ти оправят жената и колата, по-добре да не гледаш :lol:
Имаше един преди мноооого време, който ходеше и проверяваше след всяка дъска (паркет) с едно парче перваз, дали покривало фугата до стената. И после се жалва на шефа, че "съм искал да го бия", защото хвърлих перваза в другия край на стаята. Пък той отговаря: "Ти що се вреш където не ти е работа?" :lol:
Всяко нещо си има граници!
(Извинявам се за офтопик-а)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: