• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Hoвoceлckи - майстор
Да, да край друг път. В нормалните строителни форуми юпито го отсвириха на мига (даже и "от другата страна на този форум"). Тук в крайна сметка узря и си помисли, че той като слага точка и някой ще му обърне внимание (както всъщност през цялото време). Тук е 100% анархия и всеки може да си чеше егото до без край (поне за сега :wink: ). Наистина ми е любопитно до къде може да стигне тук :? Някой може ли да ми подскаже друг сайт по-заебан от към модератори освен този. Тук един войн от Америка чат-пат свършва някаква работа, но една птичка пролет прави ли :-D Тани без да ми е ясно дали вложи стратегия, прокуди 8180 и се свря с едни мекушавци на топло в собствено форумче. Тук са останали само крайните ... самаряни и поплювковци (за по-енглиш - спамери).
Много жалко за иначе прекрасния форум до неотдавна!
Andri01 - майстор
"... с едни мекушавци...",самаряни и поплювковци (за по-енглиш - спамери). " Хубаво е човек да има собствено мнение,но ако то клони към обиди,вече говори най-малкото за липса на култура. Далече съм от мисълта да споря,но и глупостите в нета / и в този форум / си имат граница!!!!
nikolovvd - майстор
nikolov333 написа:
98% от майсторите са се хванали с тоя бизнес за да вадят пари..останалите 2% не съм ги срещал
Трябва да се видим тогава. :-D
Пари съм вземал само и единствено за материали.
И понеже се работи за роднини, качеството е много важно и всеки едина грешка или недоглеждане е недостътък, който ще си го гледаш с години. Докато останалите 98% свършат работата и си заминават, то съдбата на тези 2% е най-тежката! :) Единственото предимство е, че като е без пари, то критиките могат да са в кръга на майтапа. :lol:
nikolov333 - майстор
То и аз имам подобен проблем и понеже виждам всеки дефект...май е по-добре, ако ти се размазва картината. :cool: :lol: :lol:
Hoвoceлckи - майстор
nikolovvd написа:
Пари съм вземал само и единствено за материали.
И понеже се работи за роднини, качеството е много важно и ...
И аз, от години. Тия дни ще кача някоя снимка с една баня, за която не съм почерпен и един бонобон (изчаквам монтажа на една плъзгаща врата). А се намери човек (на който иначе ръцете са му отз...) да ми намери забележки.
Хора, спрете се! Тази тема е позор за форума ни! В нормалните форуми юпито го отсвириха, без да му дават каквато и да е трибуна. Тук си извадихме всички кирливи ризи. Не му е мястото тук да обсъждаме чуждите "паници". Който може и иска да помага,с каквото може. Който иска да си свърши нещо сам, но не го е правил - да пита. Дайте да се спрем да цапаме този толкова полезен форум, в тез трудни години!
Ако имате каквото и да е добро мнение за този форум, просто спрете да пишете в тази тема!
МОЛЯ ВИ!
ktamen - специалист
Hoвoceлckи написа:
За юрист - не е. Но чичо гошо казва, че е голяма работа :) Защо обаче ни занимава с махленски работи? Би могъл да е доста полезен в този форум, вместо това с регистрацията си тук сипе жлъч по някакъв бачкатор, с който нещо не си е уредил сметките. Грешката ни е, че изобщо му обърнахме внимание. В този смисъл аз приключвам участието си в тази тема!
Темата си е много хубава, интересно четиво. На теб, като не ти харесва, защо размисли и реши да продължиш да пишеш?
kolcho - специалист
ksl написа:
Има и мотив. Боядиса таваните напреко на светлината, от което се появи ужсен растер и всичко стана на черти от мечето. Не знам за Вас, но аз когато съм боядисвал, винаги боядисвам таваните по посока успоредна на падащата светлина. На другия ден го помолих да оправи нещата, но ми каза, че "щяло да струва някакви кинти", защото "това си било работа и време" и "той също бил човек". Усетих го, че е на път да си тръгне.
Другото, което казвате е психичното му състояние. Тук обаче нямам право да изнеса подробности, защото внимавам какво пиша.

Имайте предвид, че това което пиша тук съвпада с показанията ми пред полицията.
Само няколко бележки:
1. Твърдите, че "нямате право" да изнасяте подробности за психическото състояние на коментитраната личност. Така е - можете да бъдете подведен под отговорност за подобни доказано публични действия. Но.... споменавате въпросното психическо състояние. Което вече Е изнасяне на данни за него. Кръстете се човекът да не успее да си наеме читав адвокат. Ще Ви разкости в съда само за това изречение, написано в публичен форум!
2. Твърдите, че написаното тук съвпадало с показанията Ви в полицията. Но очевидно цитираното от мен не съвпада с написаното от самия Вас в профила на човека в "Майстор". Би следвало хубавичко да се консултирате с адвоката си как точно ще обясните тази тотална разлика в оценките Ви там и тук. И пред следователя, и пред /вероятния/ съдебен състав. Няма как да избегнете много неприятни въпроси към Вас от страна на адвоката на коментираното лице. И няма как да минете с яйца, докато отговаряте.

Изобщо казано, в темата Ви има нещо крайно намирисващо. Дали са яйца или нещо друго - не мога да преценя!
nikolson - майстор
Опа-а-а, появи се и друго мнение/страна.
Lisko - майстор
kolcho, виждам че имаме различни разбирания що е то "данни".
Аз ако кажа:
- Другото както казвате е финансовото състояние на kolcho, но нямам право да изнасям подробности.
Ще ме осъдиш ли че съм разгласил публично за доходите ти?
:lol:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: