Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
chapara - майстор
Ще излезна с една идея от темата. Аз съм човек прекарал половината си живот в заведения, можех, позволявал съм си. В последните години какво наблюдавам, или всеки чопли телефон или всики говрят в едон глас без да се излушват. Комуникация нула и това е трагично!!! Все едно че всички са в първи и втори клас.
После се опитват пораснали пак да налагат с гръмогласност своето мото, а то за нещастие е чиста нула. Ааако можете да се видите от страни, с нито един ред прочетена художествена литература, наааа право ще се гръмнете!
Знам че няма да се пооправите, но опитайте, има надежда, а иначе сте обречени ,като глупави да се самоунищожите.
За жалост ние по възрастните навярно сме виновни, искайки да Ви дадем повече и още повече, но не преценихме че нещата трябва да са под контрол. Аз за щастие в личен план без да зная как и формули се справих🤔

Спрях да се забавлявам и тук, разваляйки малкото имидж, който ми остана благодарение на хейтъри. Това не ми пречи, връщам се там където ми беше удобно, да давам от себе си всичко, да ми е препълнена пощата с желание за съвет и после благодарности.
И на всипки зли души пожелавам късмет, нека просветлението ги озари.
Lisko - майстор
Чапо, не се впрягай. Плюещите си плюят, кервана си върви.
:partyman:
chapara - майстор
Благодаря, не се впечатлявам😉,обяснявам ако някой има желание да се поучи и да не затрие живота си в егоизъм. А за Трифун, не съм и няма да се занимавам с него🤨, специфика си е, дори с уважение го казвам, но категориите са различни. Дори няма да дам на времето шанс да го докаже. Пратих го далеч от мен, невидими сме👍
schuldiner - майстор
Абе аз от дете знам - има ли фатмак в компанията, нацепи му пъпеша, пък с останалите все някак ще се разбера.

Чап, не меля с тебе, ама ей така по мъжки - с теб съм. Срещу тия, дето не са съвсем мъжки. Да речем.

Оппа, забравих дюшемето. На малка квадратура работи свободно положени дъски със заклиняване към стените. Лошо става ако дъските тръгнат да се увиват/измятат. Ама то повече от 3-4 на целия под няма да се отплеснат, а като са свободно положени, могат да се подменят по всяко време. Не е добре да са по-широки от 10-12 см. Това е приложимо за второстепеннни помещения - работилница, килер и т.н.
chapara - майстор
вт авг 22, 2023 11:29 pmschuldiner написа:
Абе аз от дете знам - има ли фатмак в компанията, нацепи му пъпеша, пък с останалите все някак ще се разбера.

Чап, не меля с тебе, ама ей така по мъжки - с теб съм. Срещу тия, дето не са съвсем мъжки. Да речем.

Ми не мелим, зашото сме различни и в това няма лошо, но не сме лоши хора. Аз не желая да провеждам политика на омраза.
Невидими, не ми за сефте, нека всеки върви по пътя си. Аз съм тук да, ако мога да съм полезен, ако не, вдигам табуретката😉
Ниски страсти, ох Диоз, не са моето, името ми е Божи дар, и страхотно се старая да го оправдавам.
schuldiner - майстор
ср авг 23, 2023 12:25 amchapara написа:

Ми не мелим, зашото сме различни и в това няма лошо, но не сме лоши хора. Аз не желая да провеждам политика на омраза.
Невидими, не ми за сефте, нека всеки върви по пътя си. Аз съм тук да, ако мога да съм полезен, ако не, вдигам табуретката😉
Ниски страсти, ох Диоз, не са моето, името ми е Божи дар, и страхотно се старая да го оправдавам.
За разлика от теб, умирам от кеф да насера някой посерко. Нямам оправдание пред Бога :-D :-D :-D Просто ми е приятно.
Името ми е божи дар ...Тошко ли си? Аз съм тошко по фамилия :-D :-D :-D Мойто име не е божи дар, майка ми си го харесала от война и мир или нещо подобно. Затва хейтя русофилите до откат :-D :-D :-D
Деба орките, осрахте ми хубавото римско име :-D :-D :-D
radius - майстор
E, Location: Божо от София
:datz:
Bo-Yan - специалист
ср авг 23, 2023 12:41 amschuldiner написа:
ср авг 23, 2023 12:25 amchapara написа:

За разлика от теб, умирам от кеф да насера някой посерко. Нямам оправдание пред Бога :-D :-D :-D Просто ми е приятно.
Името ми е божи дар ...Тошко ли си? Аз съм тошко по фамилия :-D :-D :-D Мойто име не е божи дар, майка ми си го харесала от война и мир или нещо подобно. Затва хейтя русофилите до откат :-D :-D :-D
Деба орките, осрахте ми хубавото римско име :-D :-D :-D
То не бяха "посерковци", то не бяха "сранета", то не беше "насирания". Абе, купрофаг, защо не спреш да лееш душевната си диария в моята тема и не се бухнеш в ямата с фекалии? Въпроса беше за дюшеме от дъски, а не за СРАНЕ. Селянин див!!!
chapara - майстор
За твое учудване може би, пето поколение софиянец.
Айде вур😁😄😁😁😁😁
Твоята тема👈,поредната тъпа тема, сам го каза в началото.
С интелигентните-интелигентно, с простаците, като за простаци.
Тук не ядем доматите с колците, на всекиму заслуженото. Справедливо.
Почивката свърши, потапяй се👈😄😁

Тема "спам от Дюшеме от дъски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: