Ivoka73 написа:Айде поредния двойкаджшя наркоман да се обади.Ами айде дано да ти се обади някой, ама....така като гледам, няма да извадиш голям късмет.

Ivoka73 написа:Айде поредния двойкаджшя наркоман да се обади.Ами айде дано да ти се обади някой, ама....така като гледам, няма да извадиш голям късмет.
чет яну 23, 2020 6:11 pmSandman написа: Не че нещо, ама модераторите тук са доста ларж....Извинявам се ама и много умници има тука, във Фейсбука Има група специално за електротехника там съм от 6 месеца и съм активен с публикации ама там хората не са умници като тук никой не си позволява нещо да усира темите как ще ви мълча.Там модераторите си гледат работата.Колко има излишни от тука.
За 2 дена нахули кой ли не тука![]()
Не е правилен подхода ти пич.
Поздрави!
чет яну 23, 2020 6:21 pmDMN написа:Аз ако съм очаквал нещо смислено от вас в този форум МайкоооIvoka73 написа: Там модераторите си гледат работата.Колко има излишни от тука.Ми така е. Ако си гледаха работата и тук, ти първи щеше да бъдеш изхвърлен от "тука", като излишен.
Като ти гледам акъла, освен някоя псувня в отговор, едва ли нещо по-умно ще родиш.
![]()
Merinjey93 написа: Аз ако съм очаквал нещо смислено от вас в този форум МайкоооПий си хапчетата или ако нямаш предписани такива, върви на психиатър да ти предпише. Тогава се надявам, ако не друго, то поне да имаш само един профил, а не раздвоението на личността ти да те кара да си правиш по няколко профила.
чет яну 23, 2020 6:38 pmDMN написа:Ти електричар ли сиMerinjey93 написа: Аз ако съм очаквал нещо смислено от вас в този форум МайкоооПий си хапчетата или ако нямаш предписани такива, върви на психиатър да ти предпише. Тогава се надявам, ако не друго, то поне да имаш само един профил, а не раздвоението на личността ти да те кара да си правиш по няколко профила.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: