crez написа:мого мурзилки и ушанки в тая темаAndri01 написа:Не малко хора бъркат Русия с управниците им. Същите в последните 15 години освен да се въоръжават и манипулират народа, нищо друго не правят!! Същото е и за Запада,но там както каза Виртекс,положението е коренно различно - и като политика и като действия.Кое е по-различното,тлъсти евтини гмо бургери и пуканки,ами всеки прави нещата според възможностите си и преоритетите. След като руския народ в по-голямата си част одобряват политиката на избрания си президент,значи са съгласни с преоритетите (въоръжаване,а не бургери). Не желаят ам. вид демокрация и затова всички да им се нахвърлят. Едно куче колкото повече го дразниш с тоягата,то толкова повече ти се зъби. .!Тук пак "пресоляваш" нещата. Както казах вече русия съм я пребродил от сев.ледовит до каспия и от черновци до камчатка. Цяла европа също,някога и сега,видял съм достатъчно и мога да направя преценка. Едните, дай им тлъсти бургери и не се интересуват от политика,кой,как ги управлява,къде с полицейщина,къде с пропоганда. Другите,бедни но мислещи(казвам го със сигурност защото съм контактувал и с едните и другите) обикновенни хора оценяващи ситуациите. Едните нахранени и насъскани от медиите като кучета(вие сте заплаха за нашата сигурност),другите искат само едно,да не им се бъркат в живота и не желаят тяхната демокрация,уважавайте не.