agj написа:Част 2.Чисто информативно питане - има объркване с форматирането или това "част 2" е на място ? Ако е така може ли да попитам къде е част 1
Как да изберем заваръчен инвертор?

agj написа:Част 2.Чисто информативно питане - има объркване с форматирането или това "част 2" е на място ? Ако е така може ли да попитам къде е част 1
Virtex написа:Ами аз съм го написал :Темата е продължение на: Инверторни заваръчни апарати-всичко за тяхagj написа:Част 2.Чисто информативно питане - има объркване с форматирането или това "част 2" е на място ? Ако е така може ли да попитам къде е част 1
agj написа:И за да сте наясно кои са те ,ще се опитам да изброя българските призводители:Сега остава да кажеш в прав текст, кои от изброените производители произвеждат лепенки и кутии в които поставят готови китайски изделия.
АИГ – заваряване ООД
Вики Б ЕООД ( Viki-B Ltd )
Делтех ООД
ИЗА 99
РЕДКÓ
Фирмата Редко произвежда само трансформаторни машини.Инверторната заваръчна техника е поръчана и произведена в Китай.Така че може да се каже че това е:Фирма с търговска марка РЕДКÓ
Pansim1 написа:Така подредени различните марки електрожени, ИЗА е на точното място, на предпоследно място. Вики-то по моя класация е едно място по-надолу.agj написа:И за да сте наясно кои са те ,ще се опитам да изброя българските призводители:Сега остава да кажеш в прав текст, кои от изброените производители произвеждат лепенки и кутии в които поставят готови китайски изделия.
АИГ – заваряване ООД
Вики Б ЕООД ( Viki-B Ltd )
Делтех ООД
ИЗА 99
РЕДКÓ
Фирмата Редко произвежда само трансформаторни машини.Инверторната заваръчна техника е поръчана и произведена в Китай.Така че може да се каже че това е:Фирма с търговска марка РЕДКÓ![]()
Като си започнал, не спирай
emo_s написа:..... Класацията е направена от друг колега, ако можеш да четешИма изброяване на фирми.....къде видя класация.....а Твоята "класация" пет пари не струва.Аз направих моята класация, ако не ти харесва проблема е твой
gogo7777 написа:Всички (може би освен ИЗА) използват готови платки, вероятно и кутии, дали асемблират нямам идея, та трябва да са в другата група, бях попаднал на един друг уж производител НИТОН който твърдеше, че апаратите са български и разработени съвместно с ТУ-София...emo_s написа:..... Класацията е направена от друг колега, ако можеш да четешИма изброяване на фирми.....къде видя класация.....а Твоята "класация" пет пари не струва.Аз направих моята класация, ако не ти харесва проблема е твой
От изброените има САМО един производител....останалите са имитатори и търговци
Опс....изпреварили са ме
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: