• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
plamen6703 - майстор
Госпожа Лъжа колкото по-малко говори толкова по-добре, но вече е късно!
Гоце Първанов, С.Станишев и Госпожа Лъжа ликвидираха една над стогодишна партия! Подиграха се по най-долния и унизителен начин с тези, които им вярваха и се сега вместо да се наврат в миши дупки се опитват да лъжат и мажат! Гаранционният фонд е създаден с друга цел и не може да плати нищо на "изгорелите" със застрахователни полици от фалита на ЗД "Олимпик" :partyman:
infomar
пон авг 20, 2018 2:14 pmplamen6703 написа:
Министъра на финансите е в "грешка", трябвало да прочете цитатите от Кодекса за застраховане в темата, които е цитирал форумния пенкилер :lol:
Повечето от "изгорелите" са такива, които плащат за един автомобил на разсрочено плащане и драмата при тях е нищожна, но Нинова гледа да трупа капитал от всичко, само и само, ако може да реанимира една партия утрепана през годините от алчни негодници жадни за власт! :partyman:
Явно много искаш да политизираш темата и се захванал да плюеш една политическа сила.
Ами и аз да оплюе ГЕРБ и Цвъки с шестте апартамента дето са му били подарени или закупени с пари на приятели които много го харесвали, особено черните му очи, а партията им финансирана от германски фондове, партията, която прецакаха КТБ и цяла България защото щеше да придобие едни фалирали заводи и предприятия, които не си връщаха заемите и после щеше да стане прекалено силна и неуправляема от тях.
А, да добавя и стотиците хиляди фалшиви бюлетини, от изборите, които после се оказа, че не били бюлетини, а тоалетна хартия.
Не прочетох от теб нищо съществено по темата, която както се вижда е объркана от държавни структури на България - КФН, която си е чоплила носа умишлено и няма никаква информация за българските собственици https://offnews.bg/ikonomika/balgarskit ... 86495.html
По замисъл обезпечителният фонд би трябвало да покрива риска при фалит на застраховател и да гарантира застрахователните плащания по неговите полици "Гражданска отговорност" и "Злополука". Той обаче обхваща само българските застрахователи, а не и предоставящите в страната услуги чрез единен паспорт от други страни от ЕС. Това не ви ли се вижда направено много подходящо? Чакаме някой от ЕС да ни подсетят ли. или си мълчим и подготвяме поредната схема за източване на едни пари, използвайки умишлено направена дупка в законодателството? Кой носи вина за това - ами управляващата партия която нарочно го е направила и задействала схемата.

Въобще всичко изглежда много добре режисирано от на вид глупави участници, които нищо не знаят, нищо не са видели и нищо не са чули, за да се усвоят/откраднат едни пари от едни наши хора, регистрирали един застраховател чрез поставено лице, така както са регистрирани фирмите на най-големият Вожд в държавата. (Някой да не си помисли, че имам в предвид Г-н Б.Б. - а, не имам в предвид фирмите на "рома" от съседната маала, който има на гърбът си 240 записани фирми и че готов да ги гърми една след друга. :lol: :partyman:. така както Олимпик е регистрирана от италианецът... Hispakol, собственик на "Олимпик", е създадена в Люксембург на 20 ноември 2013 г. с капитал от 31 000 евро. Главен акционер тогава е Soliberiam Prestige SA, панамска компания, представлявана от адвоката от Марбеля Пабло Хулиан Руис де Пералта Касайо, който е също и генерален директор на Hispakol. Диего Гонсалес Алонсо обясни, че е закупил структурата на Hispakol през 2014 г. и че в момента той е единственият й акционер. "Аз съм единственият собственик", каза той пред infoLibre. Той отрече неговата групировка да се стреми да действа само в страни с ниски данъци. http://kanal3.bg/news/82739-Shto-za-pti ... lonso%253F

Нямах намерение да замесвам партии , ама гледам, че модераторите позволяват плюене на една законно представена политическа сила и трябва да има равновесие в този свят.
plamen6703 - майстор
Темата за ЗД "Олимпик" е политизирана от самото начало на фалита на "Олимпик"!
Изпаднали политици, които искат да възкресят партия, която самите те през години убиха и доведоха до терминално състояние, сега се опитват да струпат на гърба на държавата /на гърба на всички нас/ да платим за нещо, което назначените от нас на власт са проспали.
Не може за това, че аз съм изгорял с едни пари от фалирало ЗД, което е оставено да вършеше на воля както си иска на пазара и не е контролирано от надлежните органи на държавата, които за това получават заплати, да плащат всички данъкоплатци!
Стана ясно, че по действащото БГ законодателство пострадалите не могат да очакват пари от държавата! Това е ясно и на изпадналите политици, които се стремят всячески към властта да напълнят партийните каси и да се нагушат с пари, но перманентно дават кухи интервюта по медиите и подвеждат пострадалите от фалита, че държавата трябва да плати!
За мен казуса партии е приключил след Преврата на 10-ти ноември и както беше казал един вече покоен професор по история, една партия за един живот ми стига! :partyman:
infomar
Аз мисля, че след като държавните структури управлявани от една партия, която сега е на власт, са направили/(или продължили действието) на умишлено грешен закон и са допуснали гражданите на страната, които са ги избрали, да понесат финансови несгоди по един или друг начин от техните държавнически действия или бездействия, сега да платят от партийната каса и после да си търсят парите от кипърският или който си искат фонд.
Докато има безнаказаност ще бъде така.

Дано се намери някой ербап, да осъди държавата в Брюксел за това поредно режисирано ограбване.
fbr - майстор
А пък какво чудо ще да стане, когато дойде време да се изплаща допълнителното пенсионно осигуряване на набори 1960+. И то е задължително.
infomar
пон авг 20, 2018 4:31 pmfbr написа:
А пък какво чудо ще да стане, когато дойде време да се изплаща допълнителното пенсионно осигуряване на набори 1960+. И то е задължително.
Защо мислиш, че някой го е еня за пенсионерите? Сега се цоцат едно добри пари от тези фондове и ще продължават да не ги пускат в действие докато са на власт. А може и новите властуващи да продължат да ги цоцат. Какво по-лесно... едно ново законче и готово :lol: :partyman:

Извинявам се за офтупика или спама, както и да го наричате.
plamen6703 - майстор
Няколко партии в момента са на власт и участват в управлението на държавата, и всички те включително и партиите от опозицията са отломки от партията "кърмилница".
Лично аз няма против обезщетенията да се платят от партийната каса на която и да е партия, било от партията на г-жа Лъжа, която "милее" и рони крокодилски сълзи за пострадалите от фалита на "Олимпик", било и от партийните каси на партиите във властта, които са длъжни да следят за сигурността на държавата и гражданите!
Извинявам се, ако някъде в мненията си съм засегнал партии и политика, далече съм от партиите, но ми е крайно неприятно, когато някои изпаднали политици се опитват да ме правят на глупак с демагогията си и нескритите си подмолни и явни щения да дойдат на власт с помощта на лъжа и лицемерие! :partyman:
infomar
Да бе знаем - за всичко у нас са виновни комунистите и разбира се Путин. особено последните 20 години, от които те са били на власт само 4.
И 100 пъти да го повториш, пак няма да разберем от коя партия си.
шоп - майстор
пон авг 20, 2018 4:31 pmfbr написа:
Ми какво да стане?:-)
Пак част от овчото стадо, колективно ще мине на стрижба :shock:
Нищо ново под слънцето, всеки сам си избира банка, застраховател, пенсионно дружество и т.н.
Но лакомията е при хората. Това си е част от икономическото развитие и прогреса :supz:
Цикличност!

Който е бил съзнателен наблюдател и си е научил урока при хиперинфлация, деноминация, пирамиди, мутри, банкови, финасови, застрахователни фалити и т.н. ще ме разбере.
Други ще го научат по болезненият начин
Чираче - майстор
ПРОМИТ МОЗЪК ОТВСЯКЪДЕ! Вече трети мандат България се управлява от мутри и тикви.
Последна промяна от Чираче на пон авг 20, 2018 8:27 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "оффтопик от Я Господа кажете това да не е партенка? ГО скача драстично...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: