• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
preslav - майстор
Темата е очарователна и на всичкото отгоре доста актуална, а аз тъкмо се канех да пускам подобна тема за едно време - помните ли консервите с въздух от Лох Нес ли беше, от Льохман Днес ли? Да бе, разделът е "Говорилня", ама 100 страници празни приказки.
Като цяло оставам с усещането, че някой се опитва да троли подмятайки дъвки (да не кажа гуйана) за дъвчене и на фона на несдъвкваемото реалните проблеми остават на заден план. На Фсичкото отгоре аФторът е откровенНо неграмотен, не знае, че еФтино се пише с В, газ е от мъжки род (гъз също) и т.н. И к'во, научихме ли истината, нещо съществено, някаква идея за промяна на положението? Не, само мрънкане, зад което стоят алчни очи, които са вперени в чуждата паничка, копанка, тенджера, казан. И каква е ползата, че ДЕЗинфомар завидя на хората можещи да правят пари в днешно време, при сегашните условия, със сегашните средства??? Ползата е за такива като Чираче, който си позволи да нарече човек, когото не познава "новобогаташ" - е, успокоихте ли се вече, оплюхте ли нашите, че не са от вашите, ток и газ продавате ли или с тях оправдавате високата цена на собствения си продукт?
Chefo77 - майстор
Той чиракът си е такъв по природа - всеки, който не е лизал, а има, е престъпник, тарикат или поне обикновен боклук. По презумпция. Няма значение на кого какво е коствало да има нещо си там - той Е!
preslav - майстор
Тпй чиракът е малкото мрънкало, респективно малката беда - що не питаш аФтора какви са му авоарите и с какъФ чес.ен труд си е заслужил пенсията, за която ти плащаш в момента?
пон юни 03, 2019 6:45 pmpreslav написа:
Пресли, неска решавах един тест, дето лесно мога да манипулирам. Бе нагласих го, опитвайки да бъда ем откровен, ем лицеугоден, ама като си знам психо портрета, погледнат отзад....
Доста народ свети кат мощен китайски ксенон тука, ама май е време Вирти да са намеси, че май само той е стожер на "благоприличието" тука.
Лично на мен ми се повръща от политика и сякакви интрижки.
Няколко тука се познаваме, няколко там, а някои на друго място.
Напълно анонимните единаци ми напомнят тъмното от едно време.
Чираче - майстор
пон юни 03, 2019 6:35 pmChefo77 написа:
Той чиракът си е такъв по природа - всеки, който не е лизал, а има, е престъпник, тарикат или поне обикновен боклук. По презумпция. Няма значение на кого какво е коствало да има нещо си там - той Е!
Ще изчакам още малко да се оакаш, и тогава ще отговоря. :lol:
пон юни 03, 2019 8:40 pmЧираче написа:
Чираче, ти си вторият, дето не ми ареса, по някакъв си признак, в тоя форум, ама стиснах зъби и си премълчах донякъде, че не мога съвсем.
Се пак, повечето не се познаваме и трябва да се въздържаме от лични нападки.
В тоя случай, не взимам ничия страна. Нека да сме малко по толерантни или по простому, по добри!
Дано се разбира смисъла де! Пък аз са опитвам.
Chefo77 - майстор
пон юни 03, 2019 8:52 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон юни 03, 2019 8:40 pmЧираче написа:
Чираче, ти си вторият, дето не ми ареса, по някакъв си признак, в тоя форум, ама стиснах зъби и си премълчах донякъде, че не мога съвсем.
Се пак, повечето не се познаваме и трябва да се въздържаме от лични нападки.
В тоя случай, не взимам ничия страна. Нека да сме малко по толерантни или по простому, по добри!
Дано се разбира смисъла де! Пък аз са опитвам.
Не е задължително да се познаваме лично, за да имаме мнение един за друг. Има хора, за които имам силно положително мнение без да ги познавам. Има и други, за които хубаво не съм чул - трябва ли да ги познавам, за да зная, че по-добре да стоиш далеч от тях? Пък и да не забравяме, че има и малко психология - изглежда като патка, ходи като патка, кряка като патка ... какво да е? :wink:
Чираче - майстор
Чираче, ти си вторият, дето не ми ареса, по някакъв си признак, ....
Така да е. Аз пиша това, което ми идва в момента. А тоя паркетен лъФ, където дебне всяко мое мнение, въобще не ме интересува. Въпрос на интелект, и на неизживяно детство.
И ко стана накрая?!!!
ИнфоМара на скара, да го Ева!
Ай ...шекер бе! Толко ли сми наивни?!
Chefo77 - майстор
пон юни 03, 2019 9:37 pmЧираче написа:
Чираче, ти си вторият, дето не ми ареса, по някакъв си признак, ....
Така да е. Аз пиша това, което ми идва в момента. А тоя паркетен лъФ, където дебне всяко мое мнение, въобще не ме интересува. Въпрос на интелект, и на неизживяно детство.
Ти наистина ли се имаш за толкова важен, че някой да ти следи мненията? Миличкият той... Незначителен си, не само за мен ... огледай се. Въпрос на усещане. :wink:
Сещам се навремето в дискотеките ... седи някакво женско прасе в ъгъла и се оглежда. Като забележи някой да я гледа - "Ти какво ме гледаш, БЕ?". Що се сетих, питай ме сега ...
  • 1
  • 2

Тема "заяждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: