Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
jujo_si - специалист
Здравейте,

Моля да ми препоръчате майстор плочкаджия от който сте останали доволни в гр. Пловдив,
трябва ми истински професионалист педант перфектен и безгрешен :-)

Моят проблем е засукан, майстора който ми прави плочките на мазе, таван, коридор, тераси, се изложи на пода на банята, получи се неестествен наклон и локва на 1м от сифона, разбрахме се да го направи втрои път, свали пода и цокъла но тъкмо преди да започне каза че трябва да напусне поради лични причини проблеми в семейството, каза и че тези проблеми били причина да не може да се концектрира и да обърка пода.

Банята е 4 кв.м. дето се вика майстора може да го офичка за 1-2 дена, никакъв проблем за човек който знае какво прави, но голям проблем за мен

Моля споделете контакти на майстори плочкаджии професионалисти в гр. Пловдив,
след това ще се свързвам с тях да видим кой ще ми реши проблема.
Имам възможност за чакане, не от днес за утре.

Благодаря предварително.
MamaMy - майстор
Доста ще почакаш :lol: !
Първо, това не е форум на майсторите, а на такива като теб, клиенти. С тази разлика, че са бивши. По някаква и друга причина не искат майстор, а да си го направят сами [-X .
Второ, с твоите 4 м2 не си интересен на майсторите. Няма да си заслужаваш усилието да разнасят инструментите дори.
Трето, никой не обича да трие там дето друг се е изтропал :butthead: . Не зависимо от бранша или от конкретния случай. Майсторите си имат самочувствие и никой истински майстор няма да се унижи да изиграе тази третостепенна роля (не и по важност) [-(
Hoвoceлckи - майстор
Четвърто: пиши ми на лични колко пари би
дал за оправяне на проблема.

Тема "Търся майстор плочкаджия в гр. Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: