Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
nikolov333 - майстор
Офтупик, ама един син бош шлайф от про серия влезе в бокса на 5-тото включване, за разлика от две+три китайчета от Кауфланд
АБВ потребител - специалист
Примера е малко неуместен, но исках да обясня просто , за каквото платиш ,това ще получиш.Какво толкова има за чудене.Ако купуваш апарат за 5000лв тогава човек трябва да почете малко, но за апарат който ще се ползва 1-2 пъти в годината да четеш един месец е губене на време.Хващаш един за ушите и действаш. Ако ще вадиш пари с него , тогава нещата са други.Имам чуството че като сте се женили , не сте проучвали толкова ,колкото за един евтин електржен. :) 400 страници, оле.
nikolov333 - майстор
Той и моя е от там правен, ама е с някакъв "пластмасов" капак на редуктора и ушите за захващане му се пукат.. Вече не ги правят като едно време в Германия. :-D
Ти пък що го стягаш толкова :-D
nikolov333 - майстор
Същия е и моя..GWS19-125CI. чупи се сам не съм стягал нищо.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
После нямало двоен стандарт а :-D . Моя го донесе един познат ,който внася коли от Европата. Правих му един ремонт на един автомобил и ми го даде. Само една смяна на четки ,и държи засега. Иначе за такива инструменти вземам Макита. Харесвам Японската инженерна мисъл най -много от всички други. :)
нед дек 20, 2020 6:07 pmnikolov333 написа:
Той и моя е от там правен, ама е с някакъв "пластмасов" капак на редуктора и ушите за захващане му се пукат.. Вече не ги правят като едно време в Германия. :-D
Колега, има много реплики на Бош 1:1 с оригинала които се продават в българия. Аз затова купувам такива инструменти само от чужбина. Пък и има завод в Унгария който прави машини , предимно за страни като българия , румъния и др. , които нямат общо с тези в западна Европа и Америка.В Немски сайтове изпадат машини на хубави цени,доставката е евтина.Успех!!! :)
Последна промяна от АБВ потребител на вт дек 22, 2020 9:40 pm, променено общо 2 пъти.
янко - специалист
И като сте на вълна бош,преди около 10г. се наложи да къртя малко бетон,комшията ми даде два къртача бош,китайски и немски,китайския беше неуморен а немския си беше боклук

Тема "spam oт Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: