Прикачен файл:
IMG_20210129_141251.jpgПрикачен файл:
IMG_20210129_141229.jpgПрикачен файл:
IMG_20210129_163910_HDR (1).jpgЗдравейте, няколко въпроса за текущ ремонт на покрива. Двускатен, къщичката е едноетажна 9.5 на 4.5 м. Пускам няколко снимки за моментното положение. Бригада от "майстори" се занимава с него, дървенията съм я купил преди 2 г. и явно не съм я съхранил както трябва. Става въпрос за дъските. Ако бях там нямаше да им дам да ги наковат но вече е сторено. Гредите са 14Х14 и са на метър разстояние, между тях ще има изолация (още не съм решил фибран или вата), но искам да премахна черната плесен върху дъските. Ще опитам със препарати на основа хлор и след това мисля да обгоря дъските с горелка или с горещ въздух. Гредите са рендосани и обработени с Бохемит. Притесняват ме процепите между дъските да не се заселят мишоци във ватата. Поради това обмислям да накова ОСБ 9мм отдолу преди ватата, но ако има по-бюджетно решение ще се радвам да го споделите. На снимките гредите са наклонени, но вече са коригирани с нивелир. Стената в дъното не е под прав ъгъл.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от chicho_mitko на нед яну 31, 2021 3:02 pm, променено общо 1 път.