• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Avas_co - майстор
А, истината е, че много ни се иска да сме такава нация.
Ама ей на, пак са ни прецакали, и за това ги мразим тия империалисти гадни.
П.П.
Хайде стига с комплексарщини, моля.
Извинили се преди 2 години, чудесно.
Имат някакво достойнство, направили са го.
Ами една друга държава, която е покорила 193 народности, кога ще се извинява?
За 45 и отгоре години мракобесен комунизъм, кога.
Десетки милиони избити, принудително изселени, гладомор, кога?
За Пражката пролет, за Унгарско въстание?
Или за тях, не важат тия работи?
hidrazin - майстор
съб ное 12, 2022 10:38 pmLutchezar написа:
През 1999 бях в Белгия. Навсякъде вечер всичко ярко осветено, естествено нямаше нищо което работи нощем, но всичките им магистрали бяха осветени и беше като ден.
Питах, отговориха ми че си имат достатъчно АЕЦ и могат да си го позволят. За качеството на пътищата няма нужда да пиша. И това преди 23 години. Има и тях да ги гоним....
А ти кое не разбра от това дето написах?
съб ное 12, 2022 10:45 pmAvas_co написа:
Ами една друга държава, която е покорила ...
Абе к'во покорила? Направо избила безпощадно. За САЩ говориш, нали?
Ония създадени от измета на Европа и изтрепали не само голяма част от един континент.
И продължаващи така...
:partyman:
P.S. Да аплодираме "умопомрачителното" включване на форумния ШУТ =D> =D> =D>
Avas_co - майстор
Ясно, клоаката на мечтите ти, съвсем мирно е достигнала такива абсурдни размери.
Съвсем логично, всичките и съседи преливат от "любов" към нея.
Ако ги погледнем нещата, реално. Русия е последната истинска империя, от ония в 19 век.
Та някакъв, като теб да ми се прави на много принципен, че видиш ли в Белгия ... бла-бла.
Пък на майка му руснята е същинската империя, доставила страдание на стотици милиони, и то в близката ни история.
Хайде у лево, че вече не сте актуални другарю.
Явно в алкохолното си умопомрачение, сте пропуснали на къде вървят нещата.
Хайде, лекичка!
И не прекалявай, че утре пак ще те цепи главата.
hidrazin - майстор
съб ное 12, 2022 11:04 pmAvas_co написа:
Ясно, ...
Кое му е якото? Темата е "Умствен багаж....кой колко носи?".
Вече разбрахме за твоя. Та за теб темата не е О.К.
:partyman:
P.S.

Това на огледалото ли го каза? След белото, евтиното бело? :lol:
Аре бегай да спинкаш че окъка темата. Както винаги и на всякъде.
Отдавна обяснявам че трябва да спрем да те храним...
" Умствен багаж....кой колко носи?"
Първият коментар- лесно е да коментираш околните- обърни се и към себе си!
Не конкретно към "топик стартера". Към всеки един.
Е, при по дебело Его, просто е невъзможно. Препоръчва се диета.
Видно е, как Ни прелива на талази, особено в говорилнята. На много е в повече или ненужен, безполезен.

viewtopic.php?f=45&t=49511&start=1350#p1117594

Шефе, а да та видим, мъжаго!
Втората част, на този мъдър пост, е много интересна и показателна.
silent - майстор
Ясно, клоаката на мечтите ти, съвсем мирно е достигнала такива абсурдни размери.
Ако ги погледнем нещата, реално. Русия е последната истинска империя, от ония в 19 век.
Та някакъв, като теб да ми се прави на много принципен, че видиш ли в Белгия ... бла-бла.
Пък на майка му руснята е същинската империя, доставила страдание на стотици милиони, и то в близката ни история.
Хайде, лекичка!
Абе лайнар без извинение колко теми още ще осереш....баси тъпото копеле си па си се и наврял в темата за умствения багаж....ми нямаш такъв на всички нормални хора в тоя форум ни писна от умствените ти полюции на тема русия война украйна...заминавай на фронта като си толкова отворен......не ми отговаряй...не не засягам от такива като тебе
Avas_co - майстор
нед ное 13, 2022 8:35 amsilent написа:
Хайде, лекичка!
Абе лайнар без извинение колко теми още ще осереш....баси тъпото копеле си па си се и наврял в темата за умствения багаж....ми нямаш такъв на всички нормални хора в тоя форум ни писна от умствените ти полюции на тема русия война украйна...заминавай на фронта като си толкова отворен......не ми отговаряй...не не засягам от такива като тебе
Оу, на теб какъв ти е проблема?
И ти ли получаваш бътхурт, като хидрата, като ви се напомни, че страната на мечтите ви, е даже по-лоша от тези, които сочите с пръст.
За интелект, вярно е, не мога да се меря с теб. След тази ти блестяща проява е видно, колко ти е умствения багаж.
Avas_co - майстор
нед ное 13, 2022 3:02 amschuldiner написа:
съб ное 12, 2022 6:23 pmfbr написа:
Глупости. Кога Белгия е трупала богатство като колониална държава, ние въобще не сме имали такава.
Нямах намерение да коментирам в този аспект, защото това е основната теза на неомарксистите - колективната вина на Запада пред колонизираните държави, като оправдание на греховете на Изтока. Не ми се спори колониализмът или тоталитарният комунизъм е по-гнусен и кървав. Важният въпрос е къде сме сега и какво бъдеще имаме с наличните територии и население. Според мен "всички ще Омрем без редовно правителство" или "той като ще си назначава служебните до безкрайност, направо да ставаме президентска република" са еднакво малоумни. Както и другите две противоположни тези как сме най-умните и същевременно най-тъпите на света.
За да работи нормално държавата без парламент просто трябва останалите институции да са адекватни. В това е интересно сравнението или в сравняването на обществените органи, които не са пряко производни на парламентарни избори. Там е жалката картинка...
Да го цитирам, че никой не му обърна внимание.
bigdragon - майстор
нед ное 13, 2022 8:35 amsilent написа:
...
Абе лайнар без извинение......
......не не засягам от такива като тебе
Използването на този език, говори за това, че си се засегнал...

Не е добре, когато сутрин се събудиш с раздвояване на личността.
Avas_co - майстор

Така си я представям, на Гогата идеята.
  • 1
  • 2

Тема "spam от Умствен багаж....кой колко носи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: