Димът е душата на електронните компоненти. Някой съдържат повече, други по-малко, но принципа е, че видиш ли дим , много вероятно нещо вече се е споминало. 

ср май 24, 2023 10:27 pmMamaMy написа: gibson58, бегай пиши в някой американски форум щом си толкова запознат! Там не само ще ти дадат съвет, ми даже ще измерят батерията вместо тебе. Ще ремонтират каквото трябва, ми даже ще ти оставят 20лв да се почерпиш. Може да ти оправят и колата и жената и помощ за деца даже може да очакваш. Има по цветни афроамериканци с големи пи_ _и та ще има и с какво да си играеш да не скучаеш.Явно говориш от опит, тея черните за които така замечтано ми говориш с големите пи...ки яно добре са те оправили теб а и жена ти , явно може и децата ти. Може и да са те почерпили някоя свежа течност и теб и жена ти ,защото явно си много доволен от тях, вижда се ,че знаеш как процедират. Благодаря ти за съвета , но ще се въздържа, ще ги оставя за теб...и за жена ти, тя поне да е доволна от някой. Ай със здраве!![]()
ср май 24, 2023 9:40 pmgibson58 написа: Вярна е поговорката за руския, американския и българският форум...http://mcu-bg.com/mcu_site/viewtopic.php?f=6&t=2481
ср май 24, 2023 10:40 pmzz_stefanov написа:Няма какво да гледам по линкове, отива в кошаср май 24, 2023 9:40 pmgibson58 написа: Вярна е поговорката за руския, американския и българският форум...http://mcu-bg.com/mcu_site/viewtopic.php?f=6&t=2481
На руски е, нали си влизал в руски форуми и знаеш как е![]()
ср май 24, 2023 10:51 pmMamaMy написа: Хе-хе, ти спомена пръв за американски форуми. Явно си запознат. Аз само те допълних с информация от твои колеги фенове явно. Появявате се по 4-5 на месец и втората ви реплика е за форумите. Явно сте ходили на практика и сте доволни от обслужването. Аз дори не знам, че има такива форуми. От вас разбрах. Бих пратил жена си да провери и да измери пи_ _ите на посетителите, но ще се доверя на проучването на твоята. Не за друго, ми нямам собствена. За това ползвам твоята. За децата също нищо не мога да кажа. Сложи една снимка на твоите! Може някой да си ги припознае.Бе ти олигофрен ли си?!? не ти чета малоунмните писания.Не ми спми темата , изчезни! ...лудите пак са избягали навън!!!![]()
ср май 24, 2023 10:57 pmgibson58 написа: Бе ти олигофрен ли си?!? не ти чета малоунмните писания.Не ми спми темата , изчезни! ...лудите пак са избягали навън!!!Спокойно! Не се нерви, че почваш да пелтечиш и не ти се разбира. Кажи на колегите си да не бягат! Никой не ги гони. Съдя по теб.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: