Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Навсякъде има дърти старчета, дето на база стари лаври и от висотата на облака бляговонни пръдни, смятат всяко свое мнение за безпрекословен канон.
Не обръщай внимание, приеми го за нормално!
chapara - майстор
Епитетите съпътстват слабовати хора!! Безсилие и провал! Като ги чуя, мед ми капе на душата😁😄
Като намериш видеоклип на подобно дюшеме от друга географска ширина, би ли го подал на дъртите старчета с лаврови венци на главата да ги изгледат докато люскат гаражната пърцуца😀😃😄😁😁😁 та да си отпърдят на воля и на място🤫🤭
А, Чапи, ти в съзнание ли си ве?!!
В стаите на покойният ми дядо си седи, но няма да правя видеоклип как го демонтирам, за да покажа. Не ми е нужно да търся някакво видео.
Помня и дюшемето от 30см широки дъски, върху гредоред, които баща ми премахна, за да направи плоча на каменната ни къща.

Дърти пръдливи старчета- ДПС. Хаха! Един припознал се.

пп. Чапи, съкратил си подписа. Какво пострада, защо така?
chapara - майстор
нед авг 20, 2023 7:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
А, Чапи, ти в съзнание ли си ве?!!
Без фуги, лепено😏

Дърти пръдливи старчета- ДПС. Хаха! Един припознал се.
Нищо не пречи и само ,,пръдльовци"
Бегай да си играеш, не ми се за нимава с глупости, всеки може да експериментира както пожелае, на свое дупе. Ти от де знаеш къде са му ръцете на питащия. Аз предполагам че ако са на място, няма да задава въпроси, ще е отдавна скочил в лютеницата.
Чапи, директор си само на собствената тоалетна чиния.
Последно време сякаш за втори път ти се случва да пишеш в цитати, което никак не е коректно, най малкото. Нормално, на тия години човек не само забравя, а и се самозабравя.
chapara - майстор
Констатации и наклони🙂
MamaMy - майстор
нед авг 20, 2023 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Чапи, директор си само на собствената тоалетна чиния.
Последно време сякаш за втори път ти се случва да пишеш в цитати, което никак не е коректно, най малкото. Нормално, на тия години човек не само забравя, а и се самозабравя.
Писането в цитати не само,че е разрешено, но е и абсолютно коректно. Особено ако искаш да подчертаеш само част от цитираното или пък отговаряш на поредица не нумерирани въпроси. По същата причина е нормално цитирането само на част от текста. Некоректно е когато промениш смисъла на цитирания текст. Това е като да сложиш чужди думи в устата на автора. Явно и в интернет си има правила, но всеки си ги тълкува както намери за добре. (дявол с евангелие) :)
пон авг 21, 2023 1:05 amMamaMy написа:
Писането в цитати не само,че е разрешено, но е и абсолютно коректно. Особено ако искаш да подчертаеш само част от цитираното или пък отговаряш на поредица не нумерирани въпроси. По същата причина е нормално цитирането само на част от текста. Некоректно е когато промениш смисъла на цитирания текст. Това е като да сложиш чужди думи в устата на автора. Явно и в интернет си има правила, но всеки си ги тълкува както намери за добре. (дявол с евангелие) :)
Прав си. Сега разбирам защо не ме подразни, но писах по инерция.
Ейййй, ко нещо е утрото!!!
chapara - майстор
пон авг 21, 2023 6:37 amТрифон П.Трифонов написа:
пон авг 21, 2023 1:05 amMamaMy написа:
Прав си. Сега разбирам защо не ме подразни, но писах по инерция.

Па ти все така си пишеш, пръдльо😁
пон авг 21, 2023 7:31 amchapara написа:

Па ти все така си пишеш, пръдльо😁
Тъй зер, пръц.
Розовото ти бега, да знайш!

Тема "спам от Дюшеме от дъски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: