Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Bo-Yan - специалист
ср авг 23, 2023 4:03 pmhertpo написа:
ср авг 23, 2023 3:58 pmBo-Yan написа:
Аз не обсъждам, аз имам такава къща и знам. Колегата препоръчва веднага адвокат. Все едно да вляза във форум за лозарство и да ми кажат: купи си грозде от Лидл, ще си спестиш главоболията по лозето...
Що за глупост.
Най-нормалното нещо на света е, да се обърне човек към адвокат за проверка на документи при покупко-продажба на имот !
Особено когато има някакви разминавания в документацията !!!
Към кой да се обърне? Към автотенекеджия ли ?
И няма да ви вземе много,спокойно.Пък и ще свърши по-добре работата от вас
Млъкни бе, джендър недоклатен, от писането ти смърди на невротичност. Много ясно, че като даваш една шапка с пари ще се обръщаш и към адвокат, и към нотариус, и към кмет, и към кадастър, че и комшиите ще питаш. Въпросът беше, че узаконена къща няма бутане, понеже аз имам 2 такава и знам. А ти колко узаконени къщи имаш? Пацул!

[mod.edit] Потребителя получи предупреждения за това мнение
vlax - майстор
Вместо да му кажеш добре дошъл,ти с рогата напред.
hertpo - напреднал
ср авг 23, 2023 4:20 pmBo-Yan написа:
Млъкни бе, джендър недоклатен, от писането ти смърди на невротичност. Много ясно, че като даваш една шапка с пари ще се обръщаш и към адвокат, и към нотариус, и към кмет, и към кадастър, че и комшиите ще питаш. Въпросът беше, че узаконена къща няма бутане, понеже аз имам 2 такава и знам. А ти колко узаконени къщи имаш? Пацул!
Ти нормален ли си ,къв си?

В цитита,човека пита за фирма,която да провери документите.Аз му предлагам адвокат и влиза някъв дебил,вероятно на 1 ракия и казва,че била узаконена. :mrgreen: Абе олигофрен,кое е узаконено,като не се знае статуса ве,да та е** в шматка тъпа :-D
И кой изобщо е говорел за бутане.
Така,че първо мисли с тая куха кратуна,после давай "умни" съвети.И да, имам такава къща.С Узаконен строеж.Дебил
hertpo - напреднал
ср авг 23, 2023 5:21 pmvlax написа:
С рогата пред мониторите,на живо бягат като диви прасета :-D
ср авг 23, 2023 5:21 pmvlax написа:
Бе, те и и двамата на един хал, кат ги гледам. Все са добре дошли.
Наща лесна.
miliad - майстор
:lol: :lol: :lol: =D>
Къде ли е кака с пуканките?
MamaMy - майстор
:popcorn:
Аз ще си взема едни. Може да ми стигнат до края на темата :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср авг 23, 2023 6:03 pmmiliad написа:
:lol: :lol: :lol: =D>
Къде ли е кака с пуканките?
Много простотия, бе, много

Изображение
Bo-Yan - специалист
чет авг 24, 2023 7:34 amSvetoslavoff1 написа:
Което не е дигиталиюирано, си го има на хартиен носител и би трябвало да е достъпно. Аз преди 5-6г търсих нещо и служителката ми даде няколко папки за искания от мен период и успях да изровя каквото ми трябваше.
А, не, сакън, по - добре следвайте съвета на праведните гражданЕ, плащайте си като поп на адвокати, нотариуси, бояджии, мастори, пазарувайте само от Кауфланд, понеже там е сертифицирани, в никакъв случай не яжте бабешки продукти, че може да има салмонела в тях, абе изобщо бъдете праведен бюргер, защото това е редът в евроатлантическа просперираща България.
Bo-Yan - специалист
чет авг 24, 2023 7:34 amSvetoslavoff1 написа:
Което не е дигиталиюирано, си го има на хартиен носител и би трябвало да е достъпно. Аз преди 5-6г търсих нещо и служителката ми даде няколко папки за искания от мен период и успях да изровя каквото ми трябваше.
А, не, сакън, по - добре следвайте съвета на праведните гражданЕ, плащайте си като поп на адвокати, нотариуси, бояджии, мастори, посредници, пазарувайте само от Кауфланд, понеже там е сертифицирано, в никакъв случай не яжте бабешки продукти, че може да има салмонела в тях, абе изобщо бъдете праведен бюргер, защото това е редът в евроатлантическа просперираща България. Слушайте Хертпо, който казва, че вие сте некадърници и адвоката може да чете по- добре от вас. За него това твърдение, със сигурност е вярно.

Тема "спам от Как се проверява една стара къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: