Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Здравейте, аз съм в ЕПК в Младост на 16 етажа и от години имахме проблеми със щранговете, особено много страдаха хората от 7ми етаж надолу. Събрахме оферти от доста фирми и избрахме Шалом. При нас водещото при вземане на решение беше опита на фирмата, а не цената, тъй като става въпрос за комфрота на всички ни! Щалом ни смениха постепенно в продължение на 1-2 години всички щрангове. Щранговете бяха подменени за ден при всеки един етап без проблеми или аварии. Съседите ни от седмия етаж надолу бяха най-доволни, тъй като преди подмяната им течеше ръждива вода. Съжаляваме само, че не извикахме Шалом по-рано, но при голям блок е трудна организацията. Препоръчвам фирмата на всичките ми познати, най-вече заради качеството на работата им.
ср юли 12, 2023 8:35 amЕмилия Василева написа:
Изключително недоволни от фирма ,,Шалом''.Бавни,викаха постоянно някой техен колега,защото не успяваха да отстранят старите тръби. След себе си оставиха мръсотия и прахоляк в асансьора и всички междуетажни площадки + множество угарки от цигари изхвърлени по етажите.
Не спазиха времето за почивка от 14 до 16ч - работиха и вдигаха шум и през този период.
Емилия, вие наистина ли сте сигурна, че става въпрос за Шалом? Аз и много мои познати имаме доста позитивни впечатления, за които можем да гарантираме със снимки. Учудва ме коментара Ви, не заблуждавайте хората.
hidrazin - майстор
пон дек 02, 2024 10:56 amИна Василева написа:
Здравейте, аз съм ...
Демек появява се кифла номер едно и се регистрира само и единствено за да рекламира някаква си тъпа фирма.
Алоууу... От къде на къде реши че си по-умна от хората тук? Ами НЕ, не си.
Така само го втъкваш два ката на въпросната фирма и току-що и загуби много клиенти.
:partyman:
hidrazin - майстор
пон дек 02, 2024 11:05 amНадяА13 написа:
...не заблуждавайте хората.
Веднага след кифла номер едно се появява кифла номер две.
Същата циркаджийска история - няма как да ни заблудиш. Такива като теб са ясни.
И почти със сигурност двете кифли сте една кифла, двойна кифла.
И втората кифла - регистрирала се само да рекламира тъпата фирма.
Не вървиш!
И ти помогна да се втъкне два ката на въпросната фирма.
Който го прочете ще яха надалеч от тая фирма.
Аре чао. Смешници...
:partyman:

Тема "spam - Препоръчайте фирма за смяна на щрангове в София." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: