• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Здравейте, някой поръчвал ли си е палетни стелажи от тази фирма Прoинстал ЕOOД ***, може ли да споделите мнение, или да предложи друга подобна за монтаж на палетни стелажи ?
gogo7777 - майстор
Поръчах преди време.....пълни боклуци :-D
Тука си ги правим сами. :wink:
hidrazin - майстор
пет апр 11, 2025 4:38 pmStanIvanov написа:
Здравейте, някой поръчвал ли си е палетни стелажи от тази фирма ...
Да бе, пълни боклуци!
Наредихме кашони с обувки и се огънаха.
Направени от ламарина за консерви.
:partyman:
MamaMy - майстор
И аз такива боклуци не бях виждал. за една година в мазето ръждата ги изяде като Опел. То в тях няма метал. Явно производителя е супер стиснат. Личи му от далече.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-D :lol: :-D Яката антиреклама :-) :-) Кого ли ще уволнят
шоп - майстор
Не, не съм поръчвал и никога няма да поръчам.
Името на форума ясно показва как се правят нещата, а ти Станко, си плати за реклама където и колкото трябва:-))))
gogo7777 - майстор
И аз така....нали не мислиш, че съм поръчвал :wink:
Ал_ - специалист
От мен не една, а много добри думи за тия стелажи. Монтирах такъв в мазето на тъщата. За награда ме хванаха и да наредя всички богатства връз него. Под зоркия поглед на тъщата, разбира се. Е, вселената си знае своето, та...след третия буркан с мас не знам какво стана, ама - целият стелаж се срути, като един от бурканите артистично се строши в главата на по-по-най-любимата жена :lol: Не си мислете най-доброто :-D Случи се нещо още по-добро - явно и се наместиха чакрите, преоткри себе си, и хвана пътя за някаква екзотична островна дестинация. Като бонус, оттогава тъстът вместо да ме гледа замечтано, разглеждайки брошури за ловни оръжия, почна да ходи на лов и редовно ме снабдява с пресен дивеч и ледена бира :partyman:
hidrazin - майстор
съб апр 12, 2025 11:06 pmАл_ написа:
...след третия буркан с мас ...
Ехааа..., хубава, домашна мас. Вече се намира изключително трудно. Чак ми потекоха лигите... :rolleyes:
:partyman:
Ал_ - специалист
Обърши се, бре :partyman: И без това търся време да мина край теб - ще ти намеря и донеса, има тук :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Мнение и предложения за фирма за палетни стелажи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: