Има да....котий за захрънение на кот си щеш, ама са пъра....по-Добре от чуждидестранните сайтове да си поръчаш.

пон апр 28, 2025 8:12 pmТрифон П.Трифонов написа: Само за статистиката и да онагледи колко можеш да поемеш.Ооооооо, да ти припомня ли, когато вкарваш моя ник и на още един в твоите пледоарий. А?
Споменаването на името ми, при положение,че не участвам в темата, явно има връзка с поговорката на Мама за задника и пръста.
пон апр 28, 2025 8:31 pmgogo7777 написа:Кой е Пледоарий?пон апр 28, 2025 8:12 pmТрифон П.Трифонов написа: Само за статистиката и да онагледи колко можеш да поемеш.Ооооооо, да ти припомня ли, когато вкарваш моя ник и на още един в твоите пледоарий. А?
Споменаването на името ми, при положение,че не участвам в темата, явно има връзка с поговорката на Мама за задника и пръста.![]()
Абе ти си бил голем боклук, бе.
пон апр 28, 2025 8:36 pmТрифон П.Трифонов написа:Браво Трифуне.....№1 си.......тъпанарпон апр 28, 2025 8:31 pmgogo7777 написа:Кой е Пледоарий?пон апр 28, 2025 8:12 pmТрифон П.Трифонов написа: Само за статистиката и да онагледи колко можеш да поемеш.Ооооооо, да ти припомня ли, когато вкарваш моя ник и на още един в твоите пледоарий. А?
Споменаването на името ми, при положение,че не участвам в темата, явно има връзка с поговорката на Мама за задника и пръста.![]()
Абе ти си бил голем боклук, бе.
Боклуците са си боклуци- виждат се, подушват се....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: