Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
MamaMy - майстор
Изчакайте малко! Дежурния специалист по всичко Трифун ще се включи след малко. Сега налива акъл в раздел отопление и после ще дойде. Много харесвам пожарникарите. Като гледате Тиквун да знаете, че не са изхвърлили калъпа. Все още си го ползват и то само него :razz: .
нед юли 06, 2025 2:34 pmMamaMy написа:
Изчакайте малко! Дежурния специалист по всичко Трифун ще се включи след малко. Сега налива акъл в раздел отопление и после ще дойде. Много харесвам пожарникарите. Като гледате Тиквун да знаете, че не са изхвърлили калъпа. Все още си го ползват и то само него :razz: .
Чакат........с дрегера.

пп. Я да видим, сред облака виненки!

Косачката е на 20 волта, оригинално с 4А батерии.
Тъжителят не пише какви точно батерии на Парксайд ползва, освен, че са 20 волтови.
До тук дедукцията изключва проблем в батерите.

Друго, което прави впечатление е чисто новата машина!!!
Нова, но колко нова, щом няма собствени батерии и не работи?!

Това съвсем накланя везните към проблем в машината.
Сякаш, господин Калъпчиев?!
Не изключвам проблем с BMS, както вие твърдите, но това не ми пречи да разсъждавам по няколко версии. Както и без да се конфронтирам непредизвикано.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед юли 06, 2025 6:46 pm, променено общо 3 пъти.
MamaMy - майстор
нед юли 06, 2025 4:33 pmТрифон П.Трифонов написа:
Чакат........с дрегера.

...
Съжалявам, че те карам да пишеш след запой. :vom: помагало съм чувал. Следващия път наблягай на мезето!
нед юли 06, 2025 6:48 pmMamaMy написа:
нед юли 06, 2025 4:33 pmТрифон П.Трифонов написа:
Чакат........с дрегера.

...
Съжалявам, че те карам да пишеш след запой. :vom: помагало съм чувал. Следващия път наблягай на мезето!
Можеш да съжаляваш за каквото си щеш. Няма как да пиша след запой, по това време.
Когато съм в запой, ми е през форума.
нед юли 06, 2025 7:28 pmnikawr написа:
...
Цента на която я взех е символична и идеята беше да си правя експерименти с нея. Та и затова все пак пиша във форум "направи си сам". И не се жалвам или тъжа както бяха писали по нагоре, а търся съвет. Явно няма да стане и ще си се оправям сам... Лека вечер!
Прощавай израза!
На 100% ще получиш адекватен съвет, ако вече не е даден.

Тема "spam - Проблем с акумулаторна коса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: