Това с еврото за мен е като оня виц в който двама лагерници след дълъг престой в Белене ги пуснали и пътуват във влака към родните места. По едно време единя казал-Ще вали. Другия погледнал небето и отвърнал-Да правят каквото искат. За мен няма съществена разлика във сегашно демократично време и минало недемократично време. Диктатурата е една само лицето и е друго. Тогава ти казваха какво можеш да правиш и говориш и какво не, но и се грижеха да не мизерстваш да не те тормозят, да си здрав, децата ти да са образовани и разбира се нищо не зависеше от теб. Сега никой не ти казва какво можеш да говориш и правиш и какво не, стига да не си публична личност и да оказваш влияние на масите, никой не се интересува как живееш, кой те стиска за гушата, децата ти къде ходят да се друсат и най-важното пак нищо не зависи от теб. Преди имаше някаква партийна върхуша от 5-хиляди човека за които законите чак толкова не важаха и можеха да тормозят другите в някаква степен . Сега има 200хиляди политици, бизнесмесмени, престъпници, и най обикновни цигани, за които законите въобще не важат и могат да правят каквото си искат с останалите абсолютно безнаказано. Е сега има един голям плюс има банани и море в Гърция . Така че с евро без евро все тая да правят каквото искат. Реално за мен като човек дето чат пат излиза извън граница е по-удобно валутата ни да е евро, но някакси на фона на написаното това не ме прави особено щастлив.
[Mod.Edit] Потребителят получи предупреждение за това мнение
[Mod.Edit] Потребителят получи предупреждение за това мнение