Мечтата на всяка домакиня
Здравейте и от мен.
Наскоро си закупих апартамент,но обзавеждането на всекидневната не се оказа много лесна работа,направих опит да проектирам стаята но се нуждая от компетентни мнения защото съм убеден,че вашите проекти ще са по-практични.
Предварително ви благодаря!

Прикачен файл

Моя проект.jpg
Ето моя проект
Моя проект.jpg (46.14 KиБ) Видяна 3943 пъти
dts - специалист
Diks написа:
Здравейте и от мен.
Наскоро си закупих апартамент,но обзавеждането на всекидневната не се оказа много лесна работа,направих опит да проектирам стаята но се нуждая от компетентни мнения защото съм убеден,че вашите проекти ще са по-практични.
Предварително ви благодаря!
Забравих коя програма беше или линк ковто правеше тези схеми но както и да е
И така добра е направено но там където седи печката съседната стена на комшиите ли е
Можеш да е размениш с хладилника а бар плота как ти е ?? С шкафове или чист
Да стената зад печката е на комшиите,но няма къде другаде да я сложа.Ако я разменя с хладилника ще е по-лесно за аспирацията,но хладилника ще"стърчи" и затова се спрях на този вариянт.А относно бар плота мисля да е 40см. с шкафове за да спечеля пространство.
Благодаря за мнението.
ПС: Относно програмата - http://v3.planningwiz.com/
srceko74 - специалист
мисля че така е по добре :?

Прикачен файл

proekt.JPG
proekt.JPG (20.26 KиБ) Видяна 3852 пъти
Мммм да,незнам защо не съм мислил да я приместя на друго място,явно съм зациклил :? ....а каква програма използваш за проекта?
Благодарство!
iolly_ - специалист
Аз не мисля, че е удачно мивката да е точно до котлоните. Иначе последният проект е готин. Ако остане така бих сложила ъглова мивка.
silllveto - Майсторица
Първо кажи на коя стена ти е ВиК-то.
Първоначалният ти вариянт ми се струва практичен. Хадилникът не стърчи, печката и мивката са "скрити" от плота, котлоните не са на тъмно, канапето не е на течение и имаш лесен досъп до бокса.

Планера ЗД е на кухни Ално, безплатна. Но е само за кухни.
За ВиК-то не е проблем да го изведа там където ми е необходимо стига да не е на стената зад телевизора.

Прикачен файл

Proekt.jpg
Proekt.jpg (30.16 KиБ) Видяна 3777 пъти

Тема "Всекидневната ми...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: