Мечтата на всяка домакиня
evdoki - специалист
май трябва да проверите на място, защото рекламата е едно, а действителността съвсем различно. Аз съм с фурна на GORNJIE модела на Пининфарина- върха на сладоледа. Казваш печене на свинско месе на дребно и то автоматично тръгва- предварително са му вкарани програми за готвене. Ти можеш да добавяш и свои рецепти. Невероятна е. Но е вентилатора е един. Независимо че можеш да ползваш два реда за пици например.
iolly_ - специалист
ха ха :lol:

Искам да ви кажа, че в Бългаия консултантите по магазините, особено в Техномаркет са толкова зле, че едва ли на място може да се получи повече информация. Поне ние на място нищо не разбирахме...само след ровене в нета се информирахме..там все незнаеха, като поискаме някаква книжка или е открадната или ние искаме на един модел, те ни носят на друг и викат ами незнаем от офиса това ни дадоха. Ужас са.
Последна промяна от iolly_ на ср яну 07, 2009 2:59 am, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
В нас сме с такава, но не е ползвана много, но пък едни приятели си взеха същата (заради нас) и са много доволни. За тия пари толкова.
Изображение
БАШ МАЙСТОР - специалист
Свежа информация, малко тъпо но си признавам!Монтирах фурната,всичко "ОК" ииииииииии ,със какво да я тествам ...... айде с Пица че е по бързо,деца гладни ,жена любопитна,комшия зъл,"чака мезе".слагам произведението, включвам на "пица",вентилаторите аха да литне пицата,свети като в операционна ,и така 15 мин ,бе гледам кашкавала няма изменение на агрегатно състояние ,и плаааааахо открехвам устата на ламята, и ,само вет-ро-в-е-е-е-е-е-е-е-е! ползвах пръста камикадзе на реотана ,ЦЪ! и едни ядрени реакции като ме обладаха..................,аха и да метам през прозореца ,нали било стандарт, :lol: , но разума надделя ,я чети малките букви , бе отворко!си из... крещях ,И четох, даже се смях! трябвало да настроя часовника преди това :shock: иначе свети ,върти,жега само след "час"!
МАНУАЛИЗИРАХ часът и ................ПИЦА :lol: !

А това със парата е измислено много хитро, нали са 3 стъкла на вратата и м/у едното минава въздуха от долу ,от там с парата от фурната ,през другото и от горе се обдухва от 3ТИ вентилатор ,който е скрит зад ,електрониката , а си играх 2 дена да направя шкафа така че да се вентилира корпуса на фурната ,а тя гадината имала двойна кожа с трети вентилатор ,и всичко вънка ,уби ми представата за СЕКС! :lol:
shadowman - майстор
Фурните с дисплей са така, трябва да им зададеш час иначе не бачка, дори и лампата неще да светне.
Илиян Илиев™ - майстор
iolly_ написа:
ха ха :lol:

Искам да ви кажа, че в Бългаия консултантите по магазините, особено в Техномаркет са толкова зле, че едва ли на място може да се получи повече информация. Поне ние на място нищо не разбирахме...само след ровене в нета се информирахме..там все незнаеха, като поискаме някаква книжка или е открадната или ние искаме на един модел, те ни носят на друг и викат ами незнаем от офиса това ни дадоха. Ужас са.
Това с Техномаркет май е обяснимо с якото текучество на персонал. Още повече, че в България май остана само едно училище с паралелка Продавач Консултант, но не си спомням къде, ако изобщо я има(май в Плевен ще да е, но може и да бъркам). Аз учих в последната паралелка за северозападна България преди 12 години, после я закриха. Както и да е, някой ден училищата ще се развият до предишните си нива. :lol:

А сега по-темата - Според мен е важно във фурната да се хваща пълнено агънце. Като гледам в твоята ще се побере на воля, за което поздравления за избора.

Тема "Фурна за печене на две нива-от къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: