Мечтата на всяка домакиня
Здравей те! Нужен ми е съвет и малко помощ
Направих си една къщичка малка от фургони както се сещате всичко е направено от сандвич панели но стигна времето да го обзавеждам и почнах от кухнята скглобих долния ред поставих плот мивка всичко ни дойде време за горния ред и там се затрудних по какъв начин да хвана 4 горни шкафове на този панел
И затова търся помощ дали някой се е сблъсквал с такъв монтаж
chapara - майстор
Трябва ти дървен гръб за шкафовете, който да залепиш за панела и да го хванеш с рапидни винтове. След това шкафовете захващаш за дървения гръб.
miliad - майстор
Абсолютно същият въпрос е задаван и обсъждан.Ползвайте търсачката на форума.
пет яну 24, 2025 7:42 pmmiliad написа:
Привет, имам същия казус, прерових с търсачката, но не намирам информация - може ли помощ, защото се оказва нелека задача цялото упражнение. При мен термопанела е 8 мм.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср сеп 24, 2025 8:42 amRadoness написа:
пет яну 24, 2025 7:42 pmmiliad написа:
Привет, имам същия казус, прерових с търсачката, но не намирам информация - може ли помощ, защото се оказва нелека задача цялото упражнение. При мен термопанела е 8 мм.
Я пак
Какъв е въпросът и каква е при вас ситуацията??
torbalan - Дървен философ
... При мен термопанела е 8 мм.
Сериозно?
ср сеп 24, 2025 2:01 pmtorbalan написа:
... При мен термопанела е 8 мм.
Сериозно?
Грешката е моя, 8 см е панелът. Искам да сложа кухненски шкафове и въпросът ми е как да закача кухнята - с какви винтове и т.н.?
chapara - майстор
Ами блей си и продължавай да питаш и да се вайкаш. Каквото ти питането, такива и отговорите. Успех ти пожелавам.
nilro - специалист
С нит гайки или нит болт.
За по-здраво горният ред шкафове да стъпи и на гърба на кухнята,
който пък е подпрян на плота върху долния ред шкафове.
mrsch66 - специалист
https://www.baumax.cz/gfx/baumax/_thumb ... n-jpg.webp Това хванато с много видии за панела за д :) а се разнесе тежеста и долния край на шкафовете подпряни на гърба или фаянса зависи от това какво имаш.

Тема "Монтаж на кухненски шкаф към ТермоПянел или сандвич панел 40мм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: