1- прозорец, 2- пак прозорец, 3-бъдещата кухня, 4- врата от към коридора и се отваря към кухнята, 5- другата врата се отваря на вътре към кухнята ,влиза се в хола, 6- маса със столове
Мечтата на всяка домакиня
21 мнения в "КАК ДА СИ НАПРАВЯ САМ ЕВТИНА КУХНЯ ВКЪЩИ ?"
да ама моя началник "жената" е 1.50м. с вдигнати ръце то не го правя за едното място само , аа да и е удобно и на нея. НАЛИ? горе долу сааа трябва да се съобразявам и с нея и неините изисквания, с мои леки промени. ТАКА А?
NRG7
- специалист
Жена ти,каква вина има,че е нисичка бе човек. Естествено,че ще се съобразиш обаче вземи обърни внимание на идеите,които ти се дават,все пак се обръщаш тук с SOS. И наистина ще е добре,ако искаш да има ефект по въпроса ти да пуснеш снимков материал,щото от тея скици малко е X ,какво точно искаш.

mim
- специалист
в кухнята има и неща, които се ползват по-рядко, тях ще си ги държите на високо, но все някъде трябва да бъдат
а и има едни малки стълбички с по 2-3 стъпълца точно за такива цели
и аз съм за оползотворяване на пространството на височина, иначе шкафовете отгоре ще събират само прах или ще държите разни неща върху тях и ще се виждат, вместо да са си "скрити" зад вратички
аз съм малко над 1,50 та говоря от опит, най-мразя камари от неща върху шкафовете и да бърша прах на високо
а и има едни малки стълбички с по 2-3 стъпълца точно за такива цели
и аз съм за оползотворяване на пространството на височина, иначе шкафовете отгоре ще събират само прах или ще държите разни неща върху тях и ще се виждат, вместо да са си "скрити" зад вратички
аз съм малко над 1,50 та говоря от опит, най-мразя камари от неща върху шкафовете и да бърша прах на високо

phoenix
- специалист
само да ти кажа, да не си правиш плота на стандартна височина. В нас всичките плотове съм ги направил на височина 1м. и е супер удобно... ъъъ и само за информация аз съм 1.78, а жена ми 1.65 и са супер удобни. работи се много приятно. Снимки на кухнята ето тук, може пък нещо да ти хареса като идея. Нашата кухня е с плот на дължина 2м и 50см гардеробче, но кухнята продължава и зад свода и там имам още 1.5м.
borisgacev се интересуваше от фирма.която изработва проекти ето сайта www.interiorprojects.free.bg. те могат да ти дадат някои и друг съвет ако ти е нужен. проектите не сам им скъпи.цената е приемлива
Тема "КАК ДА СИ НАПРАВЯ САМ ЕВТИНА КУХНЯ ВКЪЩИ ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература