Мечтата на всяка домакиня
naB4o - специалист
Много хора ми казаха, че не е хубаво да са 1 до друг...
От къде идва проблемацията, и какво може да се направи, понеже ми е много ограничено мястото :( :( :( а съм ги разположил 1 до друг за сега (не са пуснати в действие)
Дайте някакъв съвет, имам идея да сложа някаква плоскост между тях, ама не знам.... в краен случай ще измисля какво да го правя хладилника и къде евентуално да мога да го изместя....
п.с. ще сложа снимка след малко ако си вържа телефона...
diaflin - специалист
Аз съм също съм с малка "кухня" - всъщност е бокс 2х2 и имах същото разположение - 20 сантимера беше разстоянието при мен ,между печката и хладилника и трябва да ти кажа, че като използваш фурната , яко топли по страната на хладилника. Сега трябва да уточня , че фурната е калсическа - 20 годишна ,а хладилника - Мраз също класика. Но едва ли зависи толкова от годните и модела .

С 2 думи, хората са ти казали правилно - не е добра идея да са близо , а ако нямаш алтернатива , мисля че един фибран покрит с алуминиево фолио( от към странта на печката)ще свърши работа.

Ще изглежда грозно обаче ...
PPP - специалист
Ако имаш възможност, сложи един шкаф за бутилки между тях, обикновено са по 20-25 см.
dito - специалист
Дали наистина няма разлика между стари и нови уреди? Чувал съм, че вградените фурни греят доста по-малко, което е и логично. При мен ситуацията ще е същата, така че и мен живо ме интересува :)
teoto - специалист
При мен е така от 3 год. и няма проблем http://www.napravisam.bg/forum/files/kuhnq1_273.jpg
iolly_ - специалист
Съвременните вградени фурни са доста изолирани и обмислени, така че не се притеснявай толкова.
shadowman - майстор
Ако наистина греех много първо щеше да се запали шкафа в който е вградена фурната, нали така.
dito - специалист
shadowman написа:
Ако наистина греех много първо щеше да се запали шкафа в който е вградена фурната, нали така.
Според мен може би въпросът опира по-скоро до повишена консумация на ток и по-бърза амортизация на хладилника.

Тема "Хладилник до ел-фурна?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: