Krelion написа:Доколкото знам е забранено изкарването на" отдушници"през стени и дограма навън!?То и остъкляването на балкон става само с разрешение от общината в тази връзка...и да виждаш някакъв резултат

Krelion написа:Доколкото знам е забранено изкарването на" отдушници"през стени и дограма навън!?То и остъкляването на балкон става само с разрешение от общината в тази връзка...и да виждаш някакъв резултат
maroka написа:Е то, затова е такава цигания навсякъде. Всеки прави, каквото си иска.Krelion написа:Доколкото знам е забранено изкарването на" отдушници"през стени и дограма навън!?То и остъкляването на балкон става само с разрешение от общината в тази връзка...и да виждаш някакъв резултат
Krelion написа:Сега понеже тръгваш да ми цитираш нормативните уредби от градоустройственият план - затова съм ти го написалmaroka написа:Остъкляването не пречи на съседите,все пак.Krelion написа:Доколкото знам е забранено изкарването на" отдушници"през стени и дограма навън!?То и остъкляването на балкон става само с разрешение от общината в тази връзка...и да виждаш някакъв резултат
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: