• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня

GRASS или BLUM ?

14%
GRASS
5
62%
BLUM
23
24%
други
9

Общо гласове: 37

Opes - помощник
Здравейте,
Най после дойде и мойто време за нова кухня.Въпроса ми е какви механизми за чекмеджета и панти да използвам Grass или Blum?Благодаря предварително на всички които ще вземат участие в темата.Пускам и една анкета която се надявам да е полезна за всички.
shadowman - майстор
Работя на 100% с панти Блум независимо какъв тип са. Грас са добри но нямат дюбела на който аз много държа.
iveliks - специалист
колеги да питам вие тотално ли непризнавате други марки или от изборамежду двете марки се търси по-добрата
,
Opes - помощник
shadowman написа:
Работя на 100% с панти Блум независимо какъв тип са. Грас са добри но нямат дюбела на който аз много държа.
Мерси за мнението.Този дюбел къде е на пантата или на основата и с какво е по добър?За чекмеджета с плавно затваряне да ми подскажеш нещо :) ?
Opes - помощник
iveliks написа:
колеги да питам вие тотално ли непризнавате други марки или от изборамежду двете марки се търси по-добрата
,
Ми колега чесно да ти кажа другите имат още доста хляб да ядът,мое скромно мнение !
iolly_ - специалист
В нашата кухня използвахме механизми на Blum и сме много доволни. Разбира се това е въпрос на финансова възможност, защото са скъпи, но наистина качеството си е качество.
sasooooooooo - "специалист"
В къщи съм с Хефеле и съм много доволен
Opes - помощник
Здравей те отново,мерси за мненията.
Имах възможноста да обикалям малко по магазинете и за сега се спирам на Grass,макар анкетата да показва друго.
Харесахами пантите с амортисьор,имат възможност за реглаж което за мен е плюс.Също така ми допаднаха и чекмеджетата им с плавно затваряне с елегантен дизайн,който могат да се товарат до 45 кг и нагоре и работят без проблем.На Blum също стават,но не ми хареса това че се губи вътре от обема на шкафа(декоративния капак е скосен и под наклон навътре).
shadowman - майстор
Ще обясня за да си наясно и с блум. Пантата пригодена за амортисьор (два модела за тая дейност, пиша за по скъпата) на блум се нарича клип-топ, отваря се на 120 градуса което е много добре, а не като стандартните 90, а за реглажа да кажа, че просто няма такава панта с тъкъв лесен и интелигентен начин за работа. Тандем бокса( чекмеджето с амортисьор) го има на 30кг и 50 кг и също така ги има с пълно и частично отваряне. Това за декоративния капак не го разбирам, за ко става точно, че да обясня. Също така мога да ти кажа, къде може да ги видиш нещата на живо.
sasooooooooo - "специалист"
Човека е само от питащите, дето каквото и да напишеш си знае неговото :lol: Анкетата го доказва :lol:
  • 1
  • 2

Тема "GRASS или BLUM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: