Мечтата на всяка домакиня
aiako - специалист
Искам да попитам от къде да взема плоскости и да ми ги нарежат, за да ми излезе най-евтино финансово.Няма значение за цвят например.
За София. :-D
rosso m - специалист
В София хосе мисля че все още нямат услугата "рязане и кантиране"
Freja - помощник
Виж и тук http://dimboss.com/ но имай в предвид да го правиш на по-топло време. Където и да отидеш никой не си отоплява цеха, а ПДЧ-то като се реже на студено се нацъква много красиво (после може само с маркерче да се оправи, ако разбира се цвета на плочата позволява).
shadowman - майстор
Това за сефте го чувам, че при студено време се нацъкв ПДЧ-то (предполага, че става дума за изкртване на на материала отдолу и понякога отгоре). При студено време трудно се кантира (ако може въобще).
Freja - помощник
Ламината се нацъква...иначе вътре самото ПДЧ не мисля, а за кантирането аз лично не съм имала проблеми на студено. Машината нали ти загрява къде е проблема при теб?
shadowman - майстор
Машината загрява, но заади студа около казанчето не пуска лепилото добре разтопено, всичко се решава като температурата около нея е на 10 грауда. Отделно канта студен (преди кантиране ги топлим), отделно детайлите студени (по-скъпите машини имат подгряваща греда, не и нашата). По принип на студа кантира ама канта се разлепя без никакво усилие камо ли да го напече слънце.
rosso m - специалист
Freja написа:
Виж и тук http://dimboss.com/ но имай в предвид да го правиш на по-топло време. Където и да отидеш никой не си отоплява цеха, а ПДЧ-то като се реже на студено се нацъква много красиво (после може само с маркерче да се оправи, ако разбира се цвета на плочата позволява).

Само там не ходи най-високите цени на кантиране най-ниското качество а и има опасност да хванеш диария от обсляжването тип "ся па тоьо кво ни занима с глупости".Тия са :irre:
Последна промяна от rosso m на чет фев 25, 2010 2:31 am, променено общо 1 път.
rosso m - специалист
Freja написа:
Ламината се нацъква...иначе вътре самото ПДЧ не мисля, а за кантирането аз лично не съм имала проблеми на студено. Машината нали ти загрява къде е проблема при теб?
Ми загрей си диска какъв е проблема при теб.Дали съм разбрал правилно значи като е студено няма проблем да кантираш понеже видиш ли катиращата ти загрявала а било проблем да се реже е това ме разсмя искрено
П.С.няма такава машина която да кантира качетвено на студено

Тема "Плоскости + рязане къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: