Мечтата на всяка домакиня
Freja - помощник
Абе, rosso m, ти като четеш вникваш ли в нещата??? :? Колкото и да загряваш диска нали материала седи на студено...
За фирмите всеки си има мнение. Аз споделям моето за фирма, от която съм доволна.
А за кантирането shadowman е прав, но колко фирми имат такава "модерна" техника? Аз на студено кантирам на ръка с олепилен кант и не съм имала проблеми...
iveliks - специалист
странен спор се получава а пък да Ви кажа аз работя със ПДЧ и то през цялата година едва ли това че е студено и е зима дайте да почакаме да се стопли несъм виждал още някъде машини сложени на плаца и да се работи на студ е поне около 10 градуса е минимума за да може да седи и човека все пак и той трябва да може да работи а относно "нацъкването "мисля си нали говорите за циркуляри с предряз или ...
shadowman - майстор
И аз ще кажа като колегата защо може да му кърти отдолу или пък и отгоре. Първо изхабени ножове, второ подрезвача и големия нож се разминават, трето големия нож е по-дебел от подрезвача, четвърто ако материала е изметна и подрезвача не може да го достигне (тук решенето е натискане яко към шейната, е па мое да не е яко, че да не се изпусне някой)
rosso m - специалист
Freja написа:
Абе, rosso m, ти като четеш вникваш ли в нещата??? :? Колкото и да загряваш диска нали материала седи на студено...
За фирмите всеки си има мнение. Аз споделям моето за фирма, от която съм доволна.
А за кантирането shadowman е прав, но колко фирми имат такава "модерна" техника? Аз на студено кантирам на ръка с олепилен кант и не съм имала проблеми...
А вниквам вниквам това за диска надявамсе да не си го взела на сериозно :lol:ако имаш някакъв проблем с нацъването/само предполагам какво значи това/ не е от студеното а от това че не можеш да си настроиш цирколяра или не можеш да режеш ако въобще е с подрезвач Кантирането е много по продлемно на студедено независимо на каква машина кантираш проблема идва от това че помещението в което се кантира трябва да има температура от 15-18 градоса и това е заради лепило а и доста фирми имат такава модерна техника като парно и печки.За фирмите съм съгласен че всеки има право на мнение и аз изразих своето за една фирма която е още в 80г.
Duke_BG - специалист
http://www.salex.bg
Във Бургас имат разкрой и кантиране и съм доволен от качеството на рязане и кантиране - даваш размерите с канта и типа на канта а те си знаят как та ти ги отрежат - провери дали и във София режат и кантират
rosso m - специалист
И в София режат наистина качеството е добро
aiako - специалист
Отидох в БауМах,15 лв за квадрат ПДЧ с шарка...40 ст. на срез май беше.Доволен съм....
слави80 - помощник
зависи колко режеш-
1 рязането е без подрезвач което предполага къртене от долу(особено плоскостите които предлагат а именно кроношпан)
2 - 40 ст на сряз прави 80ст на детайл(предполагам)
3. - 15лв на квадрат -плоскостите на кроношпан вече варират от 8 до 10 лв квадрата
4- преполага се ,че детайла ше се кантира (освен акоп не е за мазето)и тогава какво?>? единия вариант е да си вземеш кант от там и да ползваш ютийката на жената и да си купиш макетно ножче - другият е да си жземеш детайлите и да отидеш в друга фирма да ти го кантират като няма гаранция че при возенето няма да им очукаш ръбовете
Според мен баумакс,практикер и бриколаж не са за предпочитане освен ако естествено не предпочиташ по-горе написането
Успех :)
Разкрояване и кантиране на плоскости от ПДЧ и МДФ . Изработка на вратички и детайли от пдч, мдф, масив. Мебели по поръчка и на склад-продажба, монтаж, транспорт. Работим с всички по-известни и качествени материали.
Цени на услугите предлагани от "РАЗВИГОР-БМ" ЕООД :
1. Разкрояване: 2440/1830-18 лв.; 3660/1830-22 лв.; 2800/2070-20 лв.
2. Кантиране : дебелина: 0.45мм.-0.50 лв./л.м.; 0.8 и 1мм.-0.60 лв./л.м.
2мм.-0.90 лв./л.м.
3. Изработка на вратички МДФ профили: 5 лв./бр.
Рязане под ъгъл, кръгово, заобляне. Фрезоване. Разпробиване.
Цехът се намира в кв. Требич. Предлагаме посещение на място, транспорт (безплатен при количества), проект и план на разкроя.
088-963-40-98 Ивайло Тодоров
rosso m - специалист
Между другото цените на колега са доста конкорентни

Тема "Плоскости + рязане къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: