• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мечтата на всяка домакиня
Fortune - специалист
беба написа:
Ох събота инеделя обикалях като луда. Купихме плочките за пода в кухнята светло бежово са, за стената не успявам да харесам цвят, искам да са тъмни понеже харесах пясъчното зебрано на егер. И плота се чудя дали да не е тъмен :? Никога не съм виждала на живо тъмен плот. Другата събота ще ходя в Съливър да разгледа плоскостите и да реша окончателно материала. А дръчките ще са чак накрая даже като е монтирана кухнята. ще взеа няколко и ще налагам, за да преценя коя ще е най добре. Трябва да си финализирам идеите понеже инсталациите са готови и ще почват да мажат първо от кунята.
Някакво развитие?
беба - специалист
Няма, тоест има ама за банята, кухнята ще ни е голям зор май .
Иначе в неделя бяхме на гости и видяхме една кухня която е струвала 1800лв, ПДЧ е и много ми хареса как изглежда, мивката е някаква турска, обаче на вид поне добре изглежда, а и не дрънчи като пуснах водата и е с 2 корита, та в събота ще ни водят да ни запознаят с майстора да ни покаже материали /имал мостри/ и да даде оферта.
shadowman - майстор
Турската мивка в повечето случаи са плитки.
беба - специалист
Хора помагайте! Счупи ми се смесителят, аз и без това не го харесвах много та май е по добре. Мого ми мокреше между мивката и стената. Постоянно с една кърпа попивах докато мия ужас направо и настрани някак всичко с вода ставаше... И сега незнам просто какъв да си търся като форма??? Предния гедах да е висок и дълъг ама на, не го уцелих май. Страх ме е да не объркам пак нещо. Помагайте моля. Иначе мисля да е видима този път.
shadowman - майстор
Сигурно си взела някой китайски менте. За да не пръска вземи от тия с по остър ъгъл, моя в нас е по-високо и като миеш бая пръска отстрани ама ще го преживея.
беба - специалист
A какъв точно е с остър ъгъл?? Утре ще се опитам да сложа снимки та да ме ориентирате, че нещо не мога, а трябва спешно да го купуваме, че ходя да мия в банята сега, ужас...!!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "НЯКОЛО ВЪПРОСА ЗА КУХНЯТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: