• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
maroka - специалист
С предварително олепилен кант и с ютията пак става добре.
То кантирането как ще стане - има всякакви начини ;)
Идеше реч за обработка на детайла.
skartalov - специалист
Обработката на детайла ми е най малкия проблем. Имам два центъра в цеха...
bisplus - специалист
За два сряза не е необходим център, може и с обикновенна оберфреза с прав фрезер.
Делян - специалист
Колеги, какво ви е мнението за тези окачвачи? Взех 2 броя за опит, но нещо не ми вдъхват доверие :? Цялата тежест се поема от една евтина пластмаса и две 5-милиметрови винтчета, и не знам след време дали няма да поддаде. Някой има ли опит с тях? Или да минавам на варианта със старите добре познати Г-образни планки?

Прикачен файл

Снимка0013.jpg
Снимка0013.jpg (110 KиБ) Видяна 2746 пъти

Прикачен файл

Снимка0012.jpg
Снимка0012.jpg (95.53 KиБ) Видяна 2746 пъти
bisplus - специалист
Делян написа:
Колеги, какво ви е мнението за тези окачвачи? Взех 2 броя за опит, но нещо не ми вдъхват доверие :? Цялата тежест се поема от една евтина пластмаса и две 5-милиметрови винтчета, и не знам след време дали няма да поддаде. Някой има ли опит с тях? Или да минавам на варианта със старите добре познати Г-образни планки?
Разгледай тази тема http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 8&start=20
shadowman - майстор
Аз използвам такива окачвачи (не същия модел, но на същич пронцип) и нямам паднал шкаф (поне никой не се е обадил за да ме нахока. За да ги използваш трябва да правиш нутове на страниците и дъното на горните шкафове.
Делян - специалист
shadowman, не разбрах, този нут каква му е целта? Гледам тази снимка и тъпея...
Изображение
Целта е шината да не надига шкафа, така ли?
shadowman - майстор
Това което показваш няма гръб, как ще го сложиш? Виждал съм полска кухня на този принцип и в тоя случай по-добре дирекно кови с пирони и ползвай планките.
Изображение
pif4o - специалист
Моята кухня е с такива окачвачи, шкафовете ми са 90 см високи на 3 разделени и тъпкани до горе с кво ли не :) бая неща събра :-D и до сега ни един шкаф не е поддал. Така че окачвачите са си хубаво нещо :) Като е готова на цяло ще я снимам и ще я пусна да я видите и да похваля мастора дето я прави щото много полезни идеи даде момчето и има търпение да се занимава с мене, отделно че към монтажа и изработката нямам никви забележки :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Питанки за кухненски проект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: