• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
preslav - майстор
oska написа:
по ме устройва така защото след година искам да използвам същия отвор за аспирационен(над котлон).а за външната стена не ми се иска защото съм на много шумна улица и си мисля че ще се чува много.
Миризмата на цигарата на комшията, който има навика да пуши в тоалетната е отвратителна - изпитвал съм го.
Специално за влагата защо не се поогледаш за влагоабсорбатор, ама от истинските (онези дето са миниатюрно хладилниче).
VLADO66 - майстор
Вeнтилaционнaтa систeмa нa бaнитe НЕ Е орaзмeрeнa зa кухнeнскa aспирaция нaй-мaлко зaрaди рaзликaтa в дeбититe.Нe прaви тaзи грeшкa a си извeди aспирaторa прeз стeнaтa.Кухня бeз aспирaционeн отвор мaлко мe съмнявa я виж дa нe сa го скрили зaд някой шкaф или тaпeт.
oska - специалист
днеска се качих на тавана да проверя за комина.наистина има комин до пвц тръбите от банята.сега остава да намеря къде точно се намира.може ли да е в стената.направих няколко дупки с дрелката но не мога да немеря комина.ще попитам комшиите отгоре,тези отдолу не ползват нищо.
П.П. стената между кухнята и банята е около 17см
oska - специалист
еврика,днеска вече след много пробивания,открих.точно този ъгъл пък бях пробивал,но явно съм уцелил стената на отвора и понеже има много шкафове се отказах да е там.а и комшийката с която граничим ми каза че точно на тази стена там няма нищо.
благодаря на всички за хубавите идеи

Прикачен файл

678.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Аспирационен отвор кухня-баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: