Мечтата на всяка домакиня
pavelvasilev - специалист
При такъв голям апартамент.............. :? :? :? :? :? :? :?
Разбирам че е нормално да се слуша жената ама ако ти каже да скочиш от балкона ще го сториш ли :shock: нямам думи,разбирам да имаш гарсониера но при 116 квадрата апартамент!!!!!!!! ??????
dildes - специалист
Мисля, че можеш да решиш проблема с една стеничка от итонг, която да оформиш като барплот. Предимството тук е, че можеш да я изтеглиш малко напред и да разшириш пространството на кухнята. Другото предимство е, че можеш да използваш вътрешната стена да сложиш там каквото си поискаш. Ето една снимка при нас как е, но нашият бар плот си е от носещата стена на панела, само сме изкъртили преход, за да може да се влиза в кухнята все пак :lol:

Прикачен файл

003993155.jpg
003993155.jpg (42.84 KиБ) Видяна 7110 пъти
Matchless - специалист
Джани написа:
Aко над пералнята има плот, а върху него се сложи съдомиялната (с една кошница) става. Пак плот и микровелето отгоре. Така МВ идва на височина 150 - 160 см - което си е идеално за ползване.

Моята съдомиялна е малка. Пак ми върши работа. Преди да направим новата кухня, от мераци я бях сложила на плота на старата, и така си я ползвах около месец. Много по удобно ми беше, отколкото сега - когато е вече вградена и е под плота.
За микровелето и височината - на родителите ми МВ е комбинирано с аспиратор и е над готварската печка. Супер удобно и никаква опасност. Позват го вече 3 години така. Моята МВ също ще е на високо.

За печката - прозореца ще става на нищо след всяко готвене и все ще трябва да се чисти... В един момент аспиратора пак ще потрябва мисля... Зимата за един боб ще изстива целия апартамент :)
Ако на мястото на мивката се сложи печката, а до нея под неотварящия се прозорец мивката. Тогава и миенето ще е забавно - с гледка :)
Незнам, аз съм 160 см висока и бих се затруднила да слагам и вадя чиния супа на височина над главата си, а за поглеждане дали млякото е готово, моята е на 110 см и ми е ок. Колкото до миялната, аз имам за 12 комплекта и зза 4 членно семейство ми е супер. Какво би събрала една такава малка машина? На вечеря се събират 8 чинии от салата и основно, 1 купа, 1 тенджера, вилици, през деня още разни чаши и така.......
Леворъков - напреднал
116 квадрата апартамент!!!!!!!! ??????
Къде ги видя тези много квадрати :-D
По документи апартамента е 68 кв.м. а реално не ми се мисли (мисля, че в квадратурата влизат и стените - а те са тухла и половина)
Хола остава към 12-13 кв.м. (325 см на 402 см.) едва ли ще можем да се събираме повече от 6 души и едно - две деца
А за скачането ще скачам и от въпросният балкон - кухня ако трябва ще скачам. Добре че е първи етаж над партер :lol:
Като съм се женил за 10 години по млада жена руса, хубава, умна и т.н. :wink:
Последна промяна от Леворъков на чет сеп 20, 2007 4:42 pm, променено общо 1 път.
Леворъков - напреднал
И двамата със съпругата ми не обичаме да ни мирише много на манжди. Както се казва готвим заради детето. По тази причина искаме да затворим кухнята. Другия аргумент е че ако оставиш да се вижда то започва да има изисквания за кухненската мебел а тя струва пари :cry: и то доста. В момента нямам тези парички. Затова предпочитам да действам с наличната техника/мебели и да ги скрия зад някаква преграда.
pavelvasilev - специалист
Леворъков написа:
116 квадрата апартамент!!!!!!!! ??????
Къде ги видя тези много квадрати :-D

Здравей,видях ги на скицата ти отляво на монитора като погледнеш,но явно друго е пишело,сори за това :ops:
Относно проблема ти така и така си имаш пералнята,миялната,печката и така н.т импровизирай като местиш бялата техника така докато прецениш и ти хареса дали става на място и тогава ако не става ще се наложи да направите по-голям компромис :idea:
Леворъков - напреднал
:? Изчерпаха ли се идеите :?
Печката до хладилника, а между тях някаква плоскост за изолация?
Над печката абсорбатор и шкафче?
Под прозореца плот?
Леворъков - напреднал
някаква плоскост за изолация
Каква, от къде, колко дебела и т.н. :?:
dimitariv1 - напреднал
не ти завиждам на 3 кв/м само свясна мивка и една печка не можеш да събереш

Тема "Кухня на 3 квадрата ?? Ужас жена ми ще ме убие ПОМОЩ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: