Мечтата на всяка домакиня
adler22 - специалист
Ами това е, свърши се. Останаха някой дреболии като няколко дръжки и т.н , но в общи линии е готова. Смея да твърдя, че се получи доста добре. Давам линк със снимки
http://andreewa.snimka.bg/other/kuhnya.679398
VLADO66 - майстор
Хубаво е станало-явно си го изгонил тоя с ръцете =D>
Бен - напреднал
Честита кухня! Много хубава е станала. Кажи каква мивка взехте, че тъкмо се бях наканила да питам половинката ти в съседния форум.
adler22 - специалист
Първоначално бяхме решили да слагаме гранитна мивка и затова шкафа е на 600 мм, обаче в последствие нещо ми се досвидяха толкова пари и минахме на вариант иноксова. Понеже шкафа вече беше готов, след дълго търсене купихме въпросна мивка , която да пасва на този шкаф - марката е Донау,турски са материала е лен.Не са лоши като качество, но тя беше една от малкото, която отговаряше на нашите изисквания, а именно батерията да е центално разположена и да няма плот, т.е само корито. Скобите за захващаме към плота са доста калпави, добре че баща ми имаше някви скатани, та половината скоби не са оригинални. Монтирана е само със силикон и скоби, без да слагаме уплътнителната лена от комплекта. Цената на мивката беше около 110 лв.
Georgi_G - специалист
Колеги, как виждате снимките, че и аз се опитвам да намеря някоя идея за цяла кухня с усвоен балкон?
adler22 - специалист
После ще кача няколко директно във форума, че тя мойта си заключила албума пак :)
Draganov - специалист
Georgi_G написа:
Колеги, как виждате снимките, че и аз се опитвам да намеря някоя идея за цяла кухня с усвоен балкон?
Колегата да ти даде ли телефона на многоръкия Шива?
adler22 - специалист
Какво беше, какво стана :)

Прикачен файл

DSC_0160.JPG

Прикачен файл

DSC_0159.JPG

Прикачен файл

DSC_0158.JPG

Прикачен файл

DSC_0157.JPG

Прикачен файл

DSC_0156.JPG
Georgi_G - специалист
adler22 написа:
Какво беше, какво стана :)
Перфектна е колега. Поздравления!
А на всичкото отгоре и кухнята същата като моята и като големина, и като разположение, така че предварително се извинявам, но ще си открадна от твоите идеи за проекта.
adler22 - специалист
Краси, щом ти се краде :supz: , нема никво проблеми, нали затова пишем тук и постваме снимки

Тема "Една кухня с много неизвестни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: