Мечтата на всяка домакиня
todor_velikov - специалист
леле майко , значи и другаде така правят да си вкарват абсорбатора в отдушника на банята :x
имам една комшийка дето така е направила и непрекъснато в банята ми мирише на помийте и.ама аз съм й измислил майстора тъй като ми е на една педя отвора на абсорбатора до моя отвор на отдушника кога ли ще ме хванат лудите й ще и го напълня с един флакон монтажна пяна :xplode:
Едва ли с "рогата" ще стане.По-културно е да поговориш с нея.Хора сме.Човек при човек отива.Успех!
ironlady - модератор
todor_velikov написа:
леле майко , значи и другаде така правят да си вкарват абсорбатора в отдушника на банята :x
имам една комшийка дето така е направила и непрекъснато в банята ми мирише на помийте и.ама аз съм й измислил майстора тъй като ми е на една педя отвора на абсорбатора до моя отвор на отдушника кога ли ще ме хванат лудите й ще и го напълня с един флакон монтажна пяна :xplode:
Това ми хареса :lol: ....и аз имам същият проблем,още малко ще ги трая,че то направо не се диша като се прибереш...мириши на манджа и още нещо :igitt: ...И най страшното е че тия хора готвят посреднощ от икономия и се е случвало да оставям вентилатора пуснат в банята и да се събудя от аромат на варени джигери...Направо ужас...Но ще я видим нии тая работа ..хм

Тема "Ако някой знае,моля за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: