Мечтата на всяка домакиня
сакъзче - специалист
Добър ден и здравейте на всички.Първо искам да ви кажа , че съм голям фен на сайта и повечето неща , които са ме интересували съм ги научила първо от тук.
Искам да ви помоля за помощ.Направих ме си пристройка до къщата за да използваме за механа, обаче искам да има плот около 3м <много искам да е цвят на червено вино>моля кажете ми тъй като живеем в дълбоката провинция колко би ми излязъл един такъв плот.Благода ря ви.
Последна промяна от сакъзче на нед ное 04, 2007 9:25 pm, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
Кухненски плот от ПДЧ с гетинаксово покритие на метър от 35 до 50 лева според производителя. Ако е камък всичко е с поръчка и трябва да се дадат размерите за крайна цена.
Emerald - модератор
Тук съм описала материала за най-добрите плотове. Нищо не мога да кажа за цена обаче.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 8&start=30
сакъзче - специалист
Много Ви благодаря за експресните и компетентни отговори.
Само да стане механата и ще ви каня на греяна ракия и балканско мезе....
:prost:
Имам няколко въпроса, на които бих искала да чуя вашето мнение:
Искам да Ви попитам бихте ли ми дали идея за камина която е среден размер и да подхожда за механа, значи подави кажа само че покрива е със греди и летви за ламперия пак от бял чам <лично ги ковах, ако имате нужда за коване ми се обадете...> Камината е ще средноголяма, но просто се чудя за дизайна и....
Следващият ми въпрос е: Тъй като сложихме дебели греди 14/14см СПОНЦИТЕ започнаха да се цепят по дължината им в средата, казаха ни , че дървото е сурово и няма начин да не се сцепят, обаче това загрозява цялата гледка, има ли начин да се запълнят с нещо за да не личи?????
И последния въпрос е , тъй като трябва да сложим дървена врата, с какво може да се избегне да не се деформира,влачи по пода, защото имаме проблем с почти всички врати, които са отвън.
Благодаря ВИ за Вниманието и чакам с нетърпение вашите съвети.

Тема "МЕХАНА, помогнете ми ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: